9 Μαρτίου 2011

Ηρθαν να μας πουν το στραβό για ίσιο.....

Ξαφνική επίσκεψη είχαμε σήμερα το πρωί στο δημοτικό σχολείο του χωριού μας. Επισκέπτης μας ήταν ο κ. Πολίτης από την διεύθυνση  εκπαίδευσης Καλαμάτας. Ηρθε πρωί, πρωί να μας μαλώσει που έχουμε κλειστό το σχολειό και δεν αφήνουμε τα παιδιά μας να μάθουν γράμματα. Με λίγα λόγια ήθελε να μας πει ότι εκείνος ενδιαφέρετε περισσότερο από μας για την πρόοδο τους. Εκτός όμως από αυτό ήρθε να σπείρει και την διχόνοια μεταξύ των γονέων λέγοντας ότι τον πήραν τηλέφωνο για να του διαμαρτυρηθούν ότι κάποιοι κλείνουν το σχολείο και ότι τα παιδιά τους θέλουν να πάνε σχολείο και δεν τα αφήνουν.
  • Το σχολείο κ. Πολίτη εσείς το κλείνετε με τις παράνομες και φασιστικές αποφάσεις σας.
  • Τα παιδιά μας αυτές τις μέρες διδάσκονται από τους ίδιους τους γονείς τους το καλύτερο μάθημα. Να αγωνίζονται για το δίκιο και να μην σκύβουν το κεφάλι σε αποφάσεις παράλογες και καταστρεπτικές για την κοινωνία και για τα ίδια........
  • Στο χωριό μας τέτοιου είδους ενέργειες όπως αυτό που είπατε ότι σας πήραν τηλέφωνο κτλ το λέμε κατινιά.
Θέλουμε γραπτή διαβεβαίωση ή δημόσια δήλωση ότι δεν πρόκειται να σταματήσει η λειτουργία του σχολείου και θα ανοίξει αμέσως. Το γεγονός ότι δεν το κάνετε μας κάνει και εμάς να εντείνουμε τις κινητοποιήσεις μας. Και δεν έχετε ιδέα μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε.
Όλα τα άλλα τα ακούμε κουραφέξαλα.....

Οι φωτογραφίες είναι απο το Χρήστο Πετρόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες