2 Φεβρουαρίου 2011

MAΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ.....

Οπότε, αν θέλετε να πάτε στην Καλαμάτα να ανάψετε ένα κεράκι, να πάτε, αλλιώς ελάτε μεθαύριο στα Φιλιατρά, που και κεράκι μπορείτε να ανάψετε, αλλά και να ψωνίσετε το κάτι τι σας από τους  πανηγυρτζίδες. 

Κατά τα άλλα, όπως γράφει και η Ελευθερία : Μετά την προχθεσινή παράσταση διαμαρτυρίας και τις πρώτες στιγμές έντασης του τριημέρου, όλοι περίμεναν ότι οι μικροπωλητές δεν θα το έβαζαν κάτω και θα επιχειρούσαν να αιφνιδιάσουν το Δήμο Καλαμάτας. Σε αυτή τη λογική, η δημοτική αρχή από τη Δευτέρα το πρωί είχε αποκλείσει τα βόρεια πάρκινγκ του Νέδοντα και αυτά της ΚΑΚ, με σκοπό να τους παρεμποδίσει.
Η κατάσταση επιφυλακής συνεχίστηκε καθ’ όλη τη νύχτα της Δευτέρας, καθώς τις δυνάμεις της Δημοτικής Αστυνομίας και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας τις συνέδραμαν τμήματα της ΟΠΚΕ Λακωνίας αρχικά και της ΟΠΚΕ Αρκαδίας χθες το πρωί. Με το πρώτο φως του ήλιου μικροπωλητές συγκεντρώθηκαν στο νότιο μέρος της ΚΑΚ αναζητώντας μια ευκαιρία να στήσουν τις παράγκες τους… υπό το άγρυπνο βλέμμα των αστυνομικών.

Δηλαδή τους …έκιωσε ο Δήμαρχος τους παζαριώτες, αλλά αν νομίζει ότι αυτό θα …σώσει τους μαγαζάτορες της πόλης, είναι μακριά νυχτωμένος.

Από το πολύ καλό blog της περιοχής μας : kopanakinews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες