• Σε ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της 14ης αγωνιστικής ορίσθηκε να παίξει, ως Βοηθός Διαιτητή, ο Τάκης ο Αργυρός. Συγκεκριμένα θα είναι στον αγώνα ανάμεσα στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και την  ομάδα του Περιστερίου ''ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ''. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή στις 17:15' στο *Γ. ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ*. Επίσης το προαναφερόμενο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της κρατικής τηλεόρασης ΝΕΤ.
  • Αναβάλλονται συνεχώς οι δίκες στην Πελοπόννησο αφού οι δικηγόροι- μέλη των οικείων δικηγορικών συλλόγων στην μισή Πελοπόννησο, απέχουν από τα καθήκοντά τους. Οι δικηγόροι της Κορίνθου απέχουν μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου, ενώ της Τρίπολης και του Ναυπλίου ως τις 16 Δεκεμβρίου, με αποτέλεσμα να αναβάλλονται όλα τα δικαστήρια στα πρωτοδικεία των πόλεων και το Εφετείο Ναυπλίου.
  • Σταθερά στην πρώτη θέση βρίσκεται η Ελλάδα και το μήνα Οκτώβριο σε ο,τι αφορά τις αυξήσεις σε πολλά προϊόντα ευρείας κατανάλωσης και υπηρεσίες, σύμφωνα με το Ελληνικό Κέντρο Καταναλωτή και την ανάλυση των τιμών στις χώρες της ευρωζώνης.Η σύγκριση των τιμών για τον Οκτώβριο του 2010 σε σχέση με τον Οκτώβριο του 2009 αναδεικνύει την Ελλάδα στην πρώτη θέση των αυξήσεων.
  • «Κακή είδηση» για τους αγρότες που παράγουν μόνοι τους τσίπουρο και το διαθέτουν στην αγορά επιφύλαξε ο αρμόδιος υφυπουργός Οικονομικών κ. Δημήτρης Κουσελάς. Ο κ. Δημ. Κουσελάς στέλνει μήνυμα σε παραγωγούς τσίπουρου και τσικουδιάς επισημαίνοντας ότι δεν θα μπορούν να διαθέτουν οι ίδιοι το τσίπουρο και την τσικουδιά που παράγουν αλλά αντίθετα θα πρέπει να δίνουν μόνο σε ποτοποιίες
  • Ο Ανδρέας Βγενόπουλος δεν έχει σκοπό να κάνει πίσω στο θέμα της απόκτησης του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, έτσι θα είναι ο νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, μέσω της εταιρίας που θα κατέχει ποσοστό από 50,6% μέχρι και 55% και που εκπροσωπεί και σήμερα τον Βγενόπουλο στον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό, την «Panamind Holding Limited».
  • Αν σας έπεσε παραπάνω αλάτι από όσο χρειαζόταν στην κατσαρόλα ή το πιάτο, μην φοβάστε γιατί υπάρχει λύση.Καθαρίστε μία πατάτα και βάλτε την στο πιάτο ή την κατσαρόλα. Η πατάτα θα απορροφήσει αρκετό από το περισσευούμενο αλάτι!

  • Στο τέλος του 2011 θα κλείσουν όλες οι χωματερές στην Πελοπόννησο, ενώ θα δημιουργηθούν 3 μονάδες ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων σύμφωνα με τον νέο περιφερειακό σχεδιασμό (ΠΕΣΔΑ) της Περιφέρειας Πελοποννήσου, που εγκρίθηκε στις 30 Νοεμβρίου και θα ισχύει για 5 χρόνια. Η χωροθέτησή τους θα προκύψει από μελέτες που θα εκπονηθούν