31 Οκτωβρίου 2010

Άλωσε τους Γαργαλιάνους ο Μιλτιάδης!!!


Μέσα σε μια ηλεκτρισμένη από την ένταση ατμόσφαιρα και παρουσία μεγάλου πλήθους θεατών που θύμιζε παλιές εποχές, έγινε σήμερα στους Γαργαλιάνους το ντέρμπυ της Α΄ Τοπικής Μεσσηνίας μεταξύ του Τέλλου Άγρα και του Μιλτιάδη. Ένα ντέρμπυ με βαρειά προϊστορία αντιπαλότητας και εντάσεων που, τηρουμένων των αναλογιών, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σαν το el classico της κατηγορίας.

Ευτυχώς όμως, όλα κύλησαν μέσα σε αθλητικά πλαίσια χωρίς να σημειωθούν επεισόδια εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Στον αγωνιστικό τομέα και μετά από σκληρή μάχη και αμφίρροπο παιχνίδι, νικητής αναδείχτηκε ο Μιλτιάδης με 0-1 με ένα γκόλ που πέτυχε στο πρώτο ημίχρονο ο Τσέρτος. Ο Άγρας προσπάθησε να αντιδράσει στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς όμως να καταφέρει να απειλήσει σημαντικά την εστία των Πυργιωτών. Χαρακτηριστικό της έντασης που επικράτησε κατά το διάστημα αυτό είναι και οι δυο κόκκινες κάρτες που αντίκρυσαν από τον διαιτητή ο Γεωργόπουλος του Άγρα και ο Μαθιός του Μιλτιάδη.

Με τη σημαντική αυτή νίκη του ο Μιλτιάδης, εκτός από την αισιοδοξία και τη χαρά που σκόρπισε στους οπαδούς του, κάλυψε και κάποιες απώλειες των προηγούμενων αγωνιστικών βελτιώνοντας θεαματικά τη βαθμολογική του θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες