6 Οκτωβρίου 2010

Μας πιάσανε στο δόκανο...

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ - Τσικλιτήρας Πύλου 1-2 
Ολα τα γκολ επιτεύχθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με γκολ του Γιώργου Καλδή, όμως στο 85’ ο Μιλτιάδης έφερε το ματς στα ίσια με πέναλτι του Λαμπρόπουλου. Στο 92’ όμως ο Φιλντιόν Μπιλάλι που είχε περάσει αλλαγή στο ματς τέσσερα λεπτά νωρίτερα χάρισε τη μεγάλη νίκη στην ομάδα του.  Από την άλλη, ο Μιλτιάδης πραγματοποίησε άσχημη εμφάνιση, όμως έτσι όπως πήγε το παιχνίδι, θα μπορούσε να είχε πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας. Στο 8’ έγινε η πρώτη καλή φάση, με τον Βαβουλέα να νικάει στο τετ α τετ τον Γ. Καλδή. Στο 25’ ο Διαμαντόπουλος έστρωσε στον Σταυρόπουλο που σούταρε άουτ από καλή θέση. Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι απέκτησε πιο γρήγορο ρυθ- μό και στο 58’ η Πύλος που πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο άνοιξε το σκορ...
Μετά από πάσα του Π. Καλδή, ο Γ. Καλδής έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με πλασέ έγραψε το 0-1, με τους γηπεδούχους να υποστηρίζουν πως ο σκόρερ έφυγε από θέση οφσάιντ.
Από εκείνο το σημείο η ομάδα του Δημήτρη Λίτσα πήρε τα ηνία του αγώνα και στο 68’ η Πύλος έμεινε με 10 παίκτες... Ο Γ. Καλδής έκανε φάουλ από πίσω στον Ν. Τσέρτο και δέχθηκε τη δεύτερη κίτρινη από τον κ. Νικολόπουλο. Η υπεροχή του Μιλτιάδη καρποφόρησε στο 85’, όταν μετά από κόρνερ του Λαμπρόπουλου, ο Κωστόπουλος έπιασε την μπάλα με το χέρι και ο κ. Νικολόπουλος έδωσε το πέναλτι.
Ο Λαμπρόπουλος από τα 11 βήματα δεν αστόχησε και ισο- φάρισε σε 1-1.
Και ενώ όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα έπαιρναν από ένα βαθμό, στο 92’ ο Π. Καλδής πέρασε τον Μπαχούμα και έκανε το πλασέ, όμως ο Βαβουλέας απέκρουσε... Ο Μπιλάλι όμως καιροφυλακτούσε και με πλασέ σε κενή εστία έγραψε το τελικό 1-2.
Στο 94’ οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν εκ νέου, όταν μετά από φάση διαρκείας ο Γ. Καγιάς έκανε το σουτ, με την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι και να φεύγει άουτ.
Το ματς σφύριξε ο Νικολόπουλος, με βοηθούς τους Καραπιπέρη και Λουκά.
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Βαβουλέας, Αυρηλιώνης (65’ Λίτσας), Μαθιός (65’ Γ. Καγιάς), Λαμπρόπουλος, Μπαχούμας, Ν. Καγιάς, Ν. Τσέρτος, Διαμαντόπουλος, Καραμπότσος, Νικολόπουλος, Π. Σταυρόπουλος (57’ Α. Τσέρτος).
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Κουκούτσης, Κατσιγιάννης, Κανελλόπουλος, Κωστόπουλος, Ζευγίτης, Κουφός, Σκολκίμ, Λ. Γουρνάς (89’ Β. Διαμαντόπουλος), Θ. Γουρνάς (88’ Μπιλάλι), Π. Καλδής (90’ Νικολακόπουλος), Γ. Καλδής.
πηγή notossport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες