8 Σεπτεμβρίου 2010

Μαρία Ζουρούδη: Η Ελληνίδα που ‘σαρώνει’ το YouTube με μάνα απο τους Γαργαλιάνους

Είναι μία από τις δημοφιλέστερες ανερχόμενες τραγουδίστριες στο YouTube…
με το πρώτο της βίντεο να πλησιάζει τις 1,3 εκατομμύρια προβολές…Ο λόγος για την Μαρία Ζουρούδη, την Ελληνίδα που έγινε παγκόσμιο φαινόμενο με τις διασκευές τραγουδιών που «ανεβάζει» αλλά και ένας από τους ευσεβής πόθους των δισκογραφικών εταιρειών!
«Σκοπός της ζωής μου είναι να δημιουργώ», λέει στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» η Μαρία, προσθέτοντας πως «όταν έχεις ένα όνειρο πρέπει να το κυνηγήσεις και θα πετύχεις».Η παρουσία της νεαρής Ελληνίδας στο Ίντερνετ καθιερώθηκε από… το πρώτο κιόλας βίντεο, μια διασκευή του «Don’t Stop The Music» της Rihanna. Μάλιστα, σε εκείνη έχει αναφερθεί μέχρι και το μεγάλο αμερικανικό δίκτυο CNN με αφορμή την διασκευή του «We Are The World» που έκανε με άλλους καλλιτέχνες του YouTube.
Αν και η ίδια γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αμερική, ο πατέρας της είναι από τον Πειραιά και η μητέρα της από τους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας.
Η Μαρία γνωρίζει πολύ καλά τα ελληνικά και σκοπεύει στο μέλλον να κυκλοφορήσει δίσκο με ελληνικά τραγούδια. Μάλιστα, δηλώνει στην εφημερίδα πως επιθυμεί να παντρευτεί Έλληνα! «Προς το παρόν, είμαι παντρεμένη με την μουσική μου», προσθέτει.
Η ενασχόλησή της με την μουσική ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία και το πρώτο της τραγούδι γράφτηκε με τα πλήκτρα που έφερε στο σπίτι ο πατέρας της. Αγαπημένοι της καλλιτέχνες είναι η Καίτη Γαρμπή, η Δέσποινα Βανδή και η Άννα Βίσση. Από ξένο ρεπερτόριο επιλέγει Beatles, Alicia Keys, Carrie Underwood, Coldplay και άλλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες