6 Σεπτεμβρίου 2010

Κόψανε οι ηλίθιοι το ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ!!!


Αν υπήρχε μια εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης με πανελλήνια υψηλή τηλεθέαση, αυτή ήταν το ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ. Κάθε Δευτέρα Τετάρτη και Παρασκευή γύρω στις 7 το απόγευμα (βράδυ το χειμώνα) σε όλα τα καφενεία της Ελληνικής Επαρχίας κοβόντουσαν οι συζητήσεις με το μαχαίρι, οι καφετζήδες δυνάμωναν τη φωνή και όλοι προσηλωμένοι στη μικρή οθόνη παρακολουθούσαν με ζωηρό ενδιαφέρον από σοβαρούς επιστήμονες της ΕΜΥ με πρώτον τον κ. Ζιακόπουλο την εξέλιξη του καιρού για το επόμενο 5νθήμερο ώστε να κανονίσουν οι άνθρωποι τις δουλειές τους. Και εμπιστευόντουσαν οι αγρότες αυτό το Δελτίο γιατί ήξεραν ότι δεν είχε καμία σχέση με την τρομολαγνεία των ιδιωτικών καναλιών που στο κυνήγι της τηλεθέασης στραπατσάρουν ακόμη και το δελτίο καιρού για να πουλήσουνε τρόμο: η πολυπόθητη πρόβλεψη για βροχή ονομάζεται από αυτούς..."ραγδαία επιδείνωση"!
Στην αρχή νόμισα ότι λόγω καλοκαιριού και αδειών δεν προβαλλόταν η εκπομπή αλλά σήμερα το απόγευμα κατάλαβα ότι πρόκειται περί οριστικού κοψίματος.
Σίγουρα για λόγους οικονομίας θα το κόψανε κάποιοι φωστήρες αλλά πολύ θα ήθελα να ήξερα: τόσο μεγάλο κόστος είχε αυτή η εκπομπή; Άσε που υπήρχανε και πολλές διαφημίσεις από λιπάσματα φυτοφάρμακα αγροτικά αυτοκίνητα και τρακτέρ!
Μακάρι να ακουγότανε πιο ψηλά και πιο αρμόδια αυτή εδώ η διαμαρτυρία και να διορθωνόταν αυτή η απρέπεια που έγινε εις βάρος των αγροτών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες