30 Ιουνίου 2010

Απο τον Μιλτιάδη στην Εράνη ο Λυμπερόπουλος


Δυνατό μπάσιμο στις μεταγραφές έκανε χτες η Εράνη με την απόκτηση του Κυριάκου Λυμπερόπουλου. Με μια λιτή ανακοίνωσή της, η διοίκηση γνωστοποίησε την απόκτηση του 26χρονου μέσου, ο οποίος την ποδοσφαιρική σεζόν που έληξε αγωνιζόταν στον Μιλτιάδη.
Σίγουρα πρόκειται για μια σημαντική κίνηση της διοίκησης του φιλιατρινού συλλόγου, καθώς απέκτησε έναν ποδοσφαιριστή με πολύ καλή παρουσία στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής με τη φανέλα του Μιλτιάδη. Πήρε μέρος σε όλους τους αγώνες της ομάδας (28 παιχνίδια), όπου μάλιστα αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της σημειώνοντας 23 γκολ. Ομως ο Λυμπερόπουλος δεν ήταν μόνο πρώτος σκόρερ της ομάδας του Πύργου, αλλά και 3ος στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής πίσω από τους επιθετικούς Αντώνη Χριστόπουλο της Σπερχογείας (1ος σκόρερ 26 γκολ) και Δημήτρη Μικελάτο της πρωταθλήτριας Κυπαρισσίας (2ος σκόρερ 25 γκολ) - αν και όπως προαναφέραμε αγωνίζεται ως αριστερό χαφ. Ο Κυριάκος Λυμπερόπουλος ξεκίνησε από τη Μεθώνη και τα τελευταία 5 χρόνια αγωνιζόταν στον Μιλτιάδη. Μάλιστα, με την ομάδα του Πύργου έπαιξε για τριάμισι περίπου χρόνια στην Δ' εθνική και είναι γνώστης της κατηγορίας. Η Εράνη εξέπληξε ευχάριστα με αυτή τη μεταγραφή, κάνοντας ανάλογη κίνηση με την απόκτηση, τέτοια εποχή πέρυσι, του νεαρού και ταλαντούχου ποδοσφαιριστή Θανάση Γεωργιόπουλου επίσης από το Μιλτιάδη. Με τέτοιες κινήσεις η Εράνη δείχνει ότι υπάρχει σκέψη και προγραμματισμός και δεν πάει στα τυφλά για να αποκτήσει παίκτες. Αλλωστε όπως προαναφέραμε δεν είναι η πρώτη φορά που οι άνθρωποί της λειτουργούν με αυτό τον τρόπο. Τα 3 τελευταία χρόνια, οι παράγοντες που συμμετέχουν στις εκάστοτε διοικήσεις, δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη. Βάζουν στόχους και προσπαθούν να τους υλοποιήσουν. Το ότι έχουν στρέψει τα βλέμματά τους στην αξιοποίηση του ντόπιου υλικού (από τα Φιλιατρά αλλά και τις γύρω περιοχές) δεν αποτελεί ρίσκο, αφού καταφέρνουν όχι μόνο να προωθούν τους
ταλαντούχους παίκτες, αλλά όπως έδειξε και η αγωνιστική σεζόν που πέρασε, η ομάδα μπορεί να έχει αξιόλογη παρουσία στο πρωτάθλημα. Κλείνοντας να αναφέρουμε ότι η συμφωνία συνεργασίας του Λυμπερόπουλου με τη φιλιατρινή ομάδα ολοκληρώθηκε χτες το μεσημέρι, με τον ποδοσφαιριστή να δίνει τα χέρια με τους παράγοντες της Εράνης.
πηγή: Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες