2 Ιουνίου 2010

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗ


Μετά την φετινή επιτυχημένη πορεία του Μιλτιάδη στο πρωτάθλημα της Ά τοπικής ετοιμάζονται αλλαγές στην διοίκηση.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της σελίδας μας οι δυο κορυφαίοι παράγοντες της ομάδας τη σεζόν που πέρασε, ο πρόεδρος Τάκης Γαλάνης και ο προπονητής Δημήτρης Λίτσας συζητούν την αλλαγή στην διοίκηση της ομάδας με στόχο την καλύτερη πορεία της και την άνοδό της στην ΄Δ Εθνική. Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος πρέπει να πέσει χρήμα στα ταμεία της ομάδας και ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να αναλάβει την προεδρία ο μέχρι σήμερα προπονητής Δημήτρης Λίτσας. Η προεδρία του Γαλάνη όμως θεωρήθηκε πολύ επιτυχημένη και θα προκαλούσε αντιδράσεις σε μια μερίδα των οπαδών της ομάδας. Για τον λόγο αυτό αποφασίστηκε να του αποδοθεί ο τίτλος του επιτίμου ( μην πάει το μυαλό σας αλλού) προέδρου και σύμβουλος προπονητή. Έτσι τα απαραίτητα κεφάλαια που τόσο έχει ανάγκη η ομάδα θα έρθουν από το Μουζάκι και ο διπλός ρόλος του μέχρι σήμερα προέδρου θα κατευνάσει τις αντιδράσεις των Πυργιωτών.
Όσοι από τους παίκτες ενημερώθηκαν για αυτή την απόφαση την δέχτηκαν με ενθουσιασμό.

1 σχόλιο:

  1. To "Γαλάνης-Λίτσας" αποδείχτηκε ένα άκρως επιτυχημένο δίδυμο και πιστεύω ότι η συνεργασία τους θα συνεχιστεί και στο μέλλον άσχετα από προεδρικούς θώκους και αξιώματα.
    Δεν μου αρέσει η Δ' Εθνική που εκτός από το υψηλό κόστος απαιτεί και μεταγραφές ...λεγεωναρίων που δεν τους γνωρίζουμε και όλο ρωτάμε στο γήπεδο: ποιός είναι το 8 ρε παιδιά; ποιός είναι το 3; Καλύτερα εκεί χάμου στη Μεσσηνία με τα παιδιά τα δικά μας και όχι να πιλαλάμε σαπάνου στην Πάτρα και τη γαστούνη! Και αν ήθελε η πολιτεία να τονώσει τα τοπικά πρωταθλήματα θα μπορούσε, πιστεύω, να καταργήσει τη Δ' Εθνική και να δίνει χρήματα σαν έπαθλο στις δυο πρώτες π.χ. ομάδες του κάθε Νομού.
    Θα μπορούσε δηλαδή να δίνει για τη Μεσσηνία 100.000 ευρώ βραβείο για την πρωταθλήτρια και 50.000 για τη δεύτερη. Έτσι λέω μια πρόταση για να υπάρχει και συναγωνισμός και οικονομικό όφελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες