17 Μαΐου 2010

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 4-2 Γκολ και θέαμα σε ένα ανοιχτό παιχνίδι


Γκολ και θέαμα στο γήπεδο του Στρατοπέδου προχθές το βράδυ στον αγώνα του Ηρακλή με τον Μιλτιάδη. Οι γηπεδούχοι μετά από ένα ανοιχτό παιχνίδι επικράτησαν με 4-2 διατηρώντας την 6η θέση στη βαθμολογία και κλείνοντας ευχάριστα μία καλή χρονιά γι’ αυτούς. Το ίδιο επιτυχημένη ήταν η χρονιά και για τον Μιλτιάδη που τερμάτισε στην 4η θέση
ισόβαθμος με τον Εθνικό Μελιγαλά, αν και ξεκίνησε με στόχο απλώς να παραμείνει στην κατηγορία. Στο προχθεσινό παιχνίδι οι άμυνες ήταν ανοιχτές και οι θεατές που παρακολούθησαν τον αγώνα απόλαυσαν γκολ και θέαμα, ενώ οι δύο προπονητές χρησιμοποίησαν πολλούς νεαρούς παίκτες.Η πρώτη καλή στιγμή έγινε μόλις στο 1’ για τον Μιλτιάδη με τον Διαμαντόπουλο να δίνει στον Νικολόπουλο που τετ-α-τετ πλάσαρε μόλις άουτ.
Γρήγορο προβάδισμα με Φύκουρα και Γιαννουκάκη
Στο 6’ άνοιξε το σκορ για τον Ηρακλή με σέντρα σουτ του Φύκουρα που δεν μπόρεσε να εξουδετερώσει ο Χίντα (1-0). Στο 13’ ο Μιλτιάδης απείλησε για δεύτερη φορά με τον Διαμαντόπουλο να δίνει στον Καραμπότσο που έκανε τη σέντρα και ο Λυμπερόπουλος έστειλε με πλασέ την μπάλα άουτ. Στο 20’ οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-0 με ωραίο σουτ από πλάγια θέση του Γιαννουκάκη, με τους ανθρώπους του Μιλτιάδη να υποστηρίζουν πάντως ότι ο σκόρερ έκανε καθαρό φάουλ στον Λαμπρόπουλο για να του πάρει την μπάλα.
Και τρίτο γκολ από Βλαχάκη
Ο Ηρακλής συνέχισε να υπερέχει και στο 28’ ο Βλαχάκης με μακρινό σουτ έγραψε το 3-0, με τον Χίντα να είναι εκτός θέσης.
Μείωσε ο Λυμπερόπουλος
Η ομάδα του Δημήτρη Λίτσα μείωσε στο 32’ όταν ο Β. Καλογερόπουλος σε θέση τετ-α-τετ έκανε το πλασέ, ο Βασιλόπουλος απέκρουσε και ο Λυμπερόπουλος με κοντινό πλασέ έκανε το 3-1.
Το 4-1 ο Γιαννουκάκης στο 40’
Το συγκρότημα του Κώστα Κλάδη όμως πέτυχε και 4ο γκολ πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο. Ηταν το 40’ όταν μετά από ωραίο συνδυασμό Φύκουρα-Λόγγρου και σέντρα του τελευταίου ο Γιαννουκάκης με σουτ έκανε το 4-1. Στο 47’ μετά από σέντρα του Καραμπότσου το σουτ Νικολόπουλου έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 52’ το μακρινό σουτ του Γιαννουκάκη δεν βρήκε στόχο. Στο 67’ αποβλήθηκε ο Λαμπρόπουλος με δεύτερη κίτρινη κάρτα για χέρι και ο Μιλτιάδης συνέχισε με 10 παίκτες.
Εκλεισε το σκορ ο Β. Καλογερόπουλος
Τρια λεπτά αργότερα πάντως οι Πυργιώτες μείωσαν σε 4-2 με πλασέ στην κίνηση του Β. Καλογερόπουλου μετά από σέντρα του Καραμπότσου.
Το ματς σφύριξε ο Κότσαρης, με βοηθούς τους Γεωργακόπουλο και Καραπιπέρη
πηγή:notossport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες