19 Απριλίου 2010

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΟ ΣΟΥΝΙΟ Δωρεάν για παιδιά αγροτών και υπαλλήλων

Δωρεάν μπορούν να συμμετέχουν τα παιδιά των αγροτών και των υπαλλήλων του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στις παιδικές κατασκηνώσεις του υπουργείου στο Σούνιο της Αττικής, που θα λειτουργήσουν το καλοκαίρι σε 4 κατασκηνωτικές περιόδους.
Οπως σημειώνεται σε σχετικό έγγραφο που εστάλη στις Διευθύνσεις Αγροτικής Ανάπτυξης, δικαίωμα συμμετοχής στις κατασκηνώσεις έχουν παιδιά υπαλλήλων ή συνταξιούχων του υπουργείου, καθώς επίσης γεωργών, κτηνοτρόφων, δασεργατών και ψαράδων από όλη τη χώρα, βάσει των αιτήσεων που θα υποβάλουν οι γονείς.
Προϋπόθεση είναι τα παιδιά να έχουν ηλικία από 7 έως 15 χρόνων (βεβαιούμενη με πιστοποιητικό γέννησης) και να μην πάσχουν από κάποια μεταδοτική ή ψυχική ασθένεια ή κάποιο άλλο αίτιο που θα τα εμποδίζει να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις της κατασκήνωσης, Επιπλέον, για τα παιδιά των αγροτών θα χρειαστεί και μία βεβαίωση από την κοινότητα,
τον συνεταιρισμό, τον αγροτικό ή δασικό κ.λπ. σύλλογο που ανήκουν οι γονείς, ότι πράγματι αυτοί είναι αγρότες (ή κτηνοτρόφοι, δασεργάτες κ.λπ.). Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητούν στην ιστοσελίδα του υπουργείου www.minagric.gr, ενώ μπορούν να επικοινωνούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση me22u039@minagric.gr.
πηγή:Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες