15 Απριλίου 2010

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ 4-1 Φαβορί για την 3η θέση


Επιστροφή στις νίκες για τον Μιλτιάδη που επιβλήθηκε χθες με 4-1 του ουραγού Αστέρα
Βαλύρας. Η ομάδα του Πύργου διατηρήθηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και μάλιστα
αύξησε τη διαφορά από τους διώκτες της. Ο προπονητής του Μιλτιάδη Δημήτρης Λίτσας έδωσε ευκαιρίες χθες στους νεαρούς παίκτες της ομάδας και τους είδε να ανταποκρίνονται απόλυτα. Είναι χαρακτηριστικό πως οι “μελανόλευκοι” ξεκίνησαν τον προχθεσινό αγώνα με
6 “μικρούς”.
Από την άλλη ο υποβιβασμένος Αστέρας πήγε αποδεκατισμένος στον Πύργο και το μόνο που κατάφερε ήταν να κοντράρει τον Μιλτιάδη στο πρώτο ημίχρονο.
Οι γηπεδούχοι έχασαν δύο κλασικές ευκαιρίες στο 10’ και το 23’ με τους Σκουτάρι και Β. Καλογερόπουλο να πλασάρουν άουτ από ευνοϊκές θέσεις και στο 24’ έγινε το 0-1. Μετά από φάουλ του Πολυχρόνη ο Δημητρακόπουλος με πλασέ στο δεύτερο δοκάρι νίκησε τον Χίντα. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 38’ όταν η σέντρα σουτ του Πανταζόπουλου σταμάτησε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Β. Καλογερόπουλος έστρωσε στον Σκουτάρι που σε κενή εστία έκανε το 1-1. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Δημήτρη Λίτσα ανέβασε στροφές και κατάφερε να σημειώσει τρία γκολ. Στο 55’ ο Πανταζόπουλος έκανε το κόρνερ και ο Λυμπερόπουλος με κεφαλιά έκανε το 2-1. Μετά από δέκα λεπτά ο Στασινόπουλος βρήκε αριστερά τον Λυμπερόπουλο που έκανε τη σέντρα και ο Νικολόπουλος σε κενή εστία δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 3-1. Το τελικό 4-1 έγινε στο 70’ όταν ο Νικολόπουλος έδωσε στον Λυμπερόπουλο που με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, πετυχαίνοντας το 18ο γκολ του στο πρωτάθλημα! Το ματς σφύριξε ο Ζαρακοβίτης, με βοηθούς τους Γκούμα και Λαμπίρη.
πηγή:Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες