19 Μαρτίου 2010

Δημήτρης Λίτσας:η πορεία της ομάδας έχει κριθεί ήδη επιτυχημένη, ανεξάρτητα από τη θέση που θα τερματίσουμε”.


Μόνος στην τρίτη θέση της βαθμολογίας βρίσκεται ο Μιλτιάδης από την περασμένη Κυριακή μετά τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής Η ομάδα του Πύργου πήρε δίχως κόπο τους 3 βαθμούς από τον Ατρόμητο Πλατύ και μετά την ήττα του Εθνικού Μελιγαλά βρέθηκε στην 3η θέση, κάτι που ελάχιστοι περίμεναν στην έναρξη του πρωταθλήματος.
Στόχος των “μελανόλευκων” είναι να συνεχίσουν με την ίδια φιλοσοφία στα 9 παιχνίδια που απομένουν, δίχως να αποτελεί αυτοσκοπό το πλασάρισμα σε μία υψηλή θέση. Επιδίωξη των ιθυνόντων του Μιλτιάδη είναι να δώσουν ευκαιρίες σε νεαρούς παίκτες που δεν είχαν μέχρι
τώρα πολύ χρόνο συμμετοχής, προκειμένου να πάρουν πολύτιμες εμπειρίες εν όψει της νέας περιόδου. Αλλωστε αυτό ήταν το πλάνο το καλοκαίρι και με βάση αυτό πορεύεται η τεχνική ηγεσία.
“Ολα κυλάνε ρολόι”
Ο Δημήτρης Λίτσας έχει μεγάλο μερίδιο στην εκπληκτική πορεία του Μιλτιάδη και χάρη στην δουλειά του εδώ και 20 μήνες η ιστορική ομάδα του Πύργου βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Τον ίδιο δεν τον εκπλήσσει η 3η θέση και η πορεία της ομάδας του: “Οσο κι αν φανεί περίεργο, εγώ πίστευα στις δυνατότητες της ομάδας και δεν με εκπλήσσει αυτή η πορεία. Κι αυτό γιατί δουλεύουμε σωστά και από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας είμαστε μαζεμένοι στο γήπεδο. Ολα κυλάνε ρολόι και είμαστε μία οικογένεια, κάτι που βγαίνει στο γήπεδο”.
Πού οφείλεται όμως αυτή η πορεία: “Είναι κάτι συνολικό και όλοι έχουν βοηθήσει σε αυτό, δηλαδή διοίκηση, τεχνική ηγεσία, παίκτες και κόσμος. Μην ξεχνάμε ότι ξεκινήσαμε τη χρονιά με στόχο μία άνετη παραμονή και έχουμε φτάσει τόσο ψηλά. Το κέρδος μας είναι οι μικροί”, λέει ο 29χρονος προπονητής-παίκτης και συνεχίζει: “Στη συνέχεια το βάρος θα πέσει στα νεαρά παιδιά που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής. Θα πάρουν πολλές ευκαιρίες, δίχως να μας στεναχωρεί ιδιαίτερα αν θα τερματίσουμε σε χαμηλότερη θέση από αυτή που είμαστε τώρα. Αλλωστε η πορεία της ομάδας έχει κριθεί ήδη επιτυχημένη, ανεξάρτητα από τη θέση που θα τερματίσουμε”.
Το μυαλό στον Πανθουριακό
Από εκεί και πέρα, ο Μιλτιάδης προετοιμάζεται για τον επόμενο αγώνα που είναι την Κυριακή με τον Πανθουριακό στο γήπεδο του Πύργου. Χθες είχε δοθεί ρεπό και σήμερα θα συνεχιστεί η προετοιμασία. Ο μοναδικός παίκτης που θα λείψει από αυτό το ματς είναι ο Πέτρος Καλογερόπουλος που θα βρίσκεται σε 5ήμερη εκδρομή.
Ρεπορτάζ
Κώστας Ηλιόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες