29 Μαρτίου 2010

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 1-1


Ο ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ
ΜΕ ΤΟΝ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ, ΟΜΩΣ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕ
ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ
Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν χθες Εθνικός Μελιγαλά και Μιλτιάδης μετά από ένα αρκετά
καλό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Μελιγαλά.
Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται στο πρώτο χάρη σε ένα γκολ του Κυριάκου Λυμπερόπουλου και τους γηπεδούχους να απαντούν στην επανάληψη με τον Σταύρο Γιαννόπουλο. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο Μιλτιάδης
παρέμεινε στην 3η θέση της βαθμολογίας, ένα βαθμό μπροστά από τον χθεσινό του αντίπαλο.
Οι γηπεδούχοι πάντως διαμαρτυρήθηκαν έντονα για ένα γκολ του Μακρυνιώτη που τους ακυρώθηκε λίγο πριν το φινάλε ως οφσάιντ.
Στο 10’ το 0-1 με “Λύμπε”
Ο έντονος αέρας έπαιξε σημαντικό ρόλο στο χθεσινό ματς και στο πρώτο ημίχρονο ήταν υπέρ του Μιλτιάδη. Οι “μελανόλευκοι” μάλιστα προηγήθηκαν στο 10’ με τον Χίντα να τροφοδοτεί με κεφαλιά τον Λυμπερόπουλο και εκείνος με ψηλοκρεμαστό πλασέ να γράφει το 0-1. Στο 15’ μετά από κόρνερ του Λαμπρόπουλου η κεφαλιά του Νικολόπουλου αποκρούστηκε από σώματα αμυνομένων και ο Χίντα σούταρε άουτ από καλή θέση. Ο Μιλτιάδης συνέχισε να υπερέχει και στο 25’ έχασε νέα ευκαιρία για γκολ, με τον Λυμπερόπουλο σε θέση βολής να μην κάνει καλό κοντρόλ.
Ισοφάριση με Γιαννόπουλο στο 55’
Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα άλλαξε, με την ομάδα του Γιώργου Μηλίτση να παίρνει τον έλεγχο και να φτάνει γρήγορα στην ισοφάριση. Ηταν το 55’ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ και πάσα του Μακρυνιώτη ο Γιαννόπουλος με κοντινό σουτ έκανε το 1-1.
Ο Μιλτιάδης προσπάθησε να απαντήσει στο 63’ όμως ο Χίντα σούταρε από κοντά πάνω στον Αθανασόπουλο μετά από πάσα του Λυμπερόπουλου. Δύο λεπτά αργότερα η κεφαλιά του Γιαννόπουλου από καλή θέση δεν βρήκε στόχο. Νέα ευκαιρία για τον Εθνικό στο 75’, με τον Αλεξανδρόπουλο να σουτάρει και τον Χίντα να αποκρούει εντυπωσιακά. Ακυρώθηκε γκολ του Μακρυνιώτη στο 88’ Στο 88’ μετά από εκτέλεση φάουλ ο Μακρυνιώτης έκανε το σουτ, ο Χίντα απέκρουσε, όμως ο έμπειρος μέσος πήρε το ριμπάουντ και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα... Το γκολ όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ μετά από υπόδειξη του β’ βοηθού Λαμπίρη που είχε σηκώσει έγκαιρ τη σημαία. Ηταν πάντως μία απόφαση που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των “κυανόλευκων”. Το ματς διηύθυνε ο Τσεκούρας, με βοηθούς τους Μίχο και Λαμπίρη
πηγή:notossport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες