22 Φεβρουαρίου 2010

Η διαφορά στην νυκτερινή Αθήνα...

Εδώ και καιρό στην Αθήνα ο συγχωριανός μας Δημήτρης Κάππος γνωστός επιχειρηματίας στο χώρο του τραγουδιού έχει δημιουργήσει ένα πολύ καλό σχήμα από μεγάλα ονόματα στο μαγαζί του στην Πέτρου Ράλλη και Πειραιώς. Γλυκερία, Νικολόπουλος και Καραφώτης είναι η αφρόκρεμα της φωτεινής σεζόν που δυστυχώς θα παρουσιάζονται στο συγκεκριμένο μαγαζί, μόνο, μέχρι τις 20 Μαρτίου. Ένας χώρος άνετος και φτιαγμένος με μεράκι πάνω απ όλα, με σεβασμό στον πελάτη χωρίς στριμωγμένα τραπέζια και πολύ καλή εξυπηρέτηση. Το όνομα του μαγαζιού είναι ΄΄ ΠΛΑΤΟ ΄΄ διαθέτει άνετο παρκινγκ και είναι ανοικτό Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.
Ενώ στην νυκτερινή Αθήνα φέτος παρατηρούνται μαγαζιά με μεγάλα ονόματα να είναι μισό γεμάτα το ΠΛΑΤΟ κάθε εβδομάδα είναι γεμάτο. Εκτός από τα ονόματα και τις υπηρεσίες που διαθέτει, αυτό οφείλεται και στις καλές τιμές του. Μια παρέα με 40 ευρώ το άτομο μπορεί να διασκεδάσει με φαγητό, αναψυκτικά και τα σχετικά.

Με το που μπείτε στο μαγαζί θα σας υποδεχτεί ο συγχωριανός μας ο Κώστας ο Αχείμαστος. Ο Δημήτρης σαν σωστός επιχειρηματίας είναι όλη τη νύχτα στις επάλξεις. Σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να ξεχάσετε την οικονομική κρίση και να πάτε, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα περάσετε πολύ καλά. Καλή διασκέδαση!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες