13 Δεκεμβρίου 2009

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Δραματικό φινάλε με απίστευτη ανατροπή!!!




Αυτό το απρόβλεπτο του ποδοσφαίρου που όλα μπορούν να συμβούν μέχρι το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή, και που το καθιστά τον αδιαμφισβήτητο βασιλιά των σπορ, επαληθεύτηκε για μια ακόμη φορά σήμερα στο Πυργάκι!
Ηττώμενος με 0-2 ο ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ από τον Α.Ο. ΦΑΡΑΙ στην κανονική διάρκεια του αγώνα κατόρθωσε να γυρίσει το ματς σε 2-2 χάρις σε δυο γκολ που πέτυχε στο 91΄ και στο 93΄ των καθυστερήσεων.
Επρόκειτο για αγώνα με μεγάλη βαθμολογική σημασία αφού οι δυο ομάδες ισοβαθμούσαν στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα ένα βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Κυπαρισσία. Γι' αυτό και υπήρχε αναβαθμισμένη διαιτητική εκπροσώπηση με την παρουσία του γνωστού πανύψηλου ρέφερυ της Α΄ Εθνικής κ. Κωνσταντινέα.






Ο αγώνας κύλησε κατά το μεγαλύτερο διάστημα νευρικός με σκληρό παιχνίδι από τις δυο ομάδες και πολλά φάουλ. Η μπάλα παιζόταν ως επί το πλείστον στο κέντρο χωρίς φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Όλα έδειχναν ότι το πιθανώτερο αποτέλεσμα θα ήταν η λευκή ισοπαλία.
Σε μια κάθοδο της όμως η φιλοξενούμενη γύρω στο 65΄ κατόρθωσε μετά από διπλή
προσπάθεια και με κεφαλιά να σκοράρει. Ο Μιλτιάδης προσπάθησε να αντιδράσει αλλά τελείως σπασμωδικά και με άγχος και παρ' ότι από το 70΄ έπαιζε με παίκτη περισσότερο λόγω αποβολής παίκτη των Φαρών.
Και όχι μόνο δεν μπορούσε να ισοφαρίσει αλλά στο 87΄ μετά από εξαίρετη εναλλαγή της μπάλας μέσα στην περιοχή μας και με κοντυνό πλασεδάκι οι φιλοξενούμενοι κατόρθωσαν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους.
Έτσι με ένα 0-2 εις βάρος του το παιχνίδι για τον Μιλτιάδη φαινόταν πλέον οριστικά χαμένο αλλά ο "θεός της μπάλας" δεν είχε πει ακόμη την τελευταία του λέξη. Σε μια κάθοδο της ομάδας μας, στο 91΄, πήρε την μπάλα ο Καλογερόπουλος μέσα στην περιοχή και αφού απέφυγε με έξυπνη ντρίπλα τον εξελθόντα τερματοφύλακα την κάρφωσε με δυνατό σουτ στα αντίπαλα δίχτυα κάνοντας το 1-2!
Ένα γκόλ που φαινόταν σαν γκολ της τιμής, ανίκανο να ανατρέψει την κατάστηση. Και όμως δύο λεπτά αργότερα στο 93΄ έμελε να γίνει αυτό που έγινε σε εκείνο τον απίστευτο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ που η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ πήρε την μπουκιά από το στόμα της Μπάγιερν με 2 γκολ στις καθυστερήσεις! Σε μια νέα κάθοδο του Μιλτιάδη ανετράπη ο Λυμπερόπουλος στη γωνία της μεγάλης περιοχής και ο κ. Κωνσταντινέας αφού συμβουλεύτηκε τον βοηθό του που ήταν κοντά στη φάση -γιατί στο μεταξύ το σούρουπο είχε μειώσει την ορατότητα- δεν δίστασε να σφυρίξει την εσχάτη των ποινών την οποία μετέτρεψε σε γκολ με εύστοχο κτύπημα ο Λαμπρόπουλος.
Μέσα στα πανηγύρια των λιγοστών λόγω ράβδου οπαδών του Μιλτιάδη. Λόγω επίσης του ράβδου ήταν εμφανής και μια πιο έντονη κόπωση των παικτών μας σε σχέση με τους αντιπάλους τους αφού όλα τα παιδιά είναι από το Πυργάκι και από τα γύρω χωριά και μοχθούν αυτές τις ημέρες με τη συγκομιδή της βάτσικης. Ενώ τα φιλοξενούμενα προέρχονται από τον αστικό πληθυσμό της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

1 σχόλιο:

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες