24 Νοεμβρίου 2009

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ - ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ 2 - 3.


Μεγάλη εκτός έδρας νίκη μέσα στον Πύργο με 3-2 πήρε ο Εθνικός Μελιγαλά. Η ομάδα του Μελιγαλά επικράτησε δίκαια του Μιλτιάδη και με αυτό το τρίποντο έφτασε στην τρίτη θέση
της βαθμολογίας, δύο βαθμούς μακριά από την κορυφή.
Ηταν μία μεγάλη νίκη για το συγκρότημα του Γιώργου Μηλίτση σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες της κατηγορίας. Αλλωστε στην έδρα του ο Μιλτιάδης έχει κερδίσει ομάδες όπως η Σπερχογεία και η Πύλος. Ομως οι “μελανόλευκοι” βρέθηκαν σε κακή μέρα, μπήκαν “κοιμισμένοι” στο παιχνίδι και μόλις στο 12’ έχαναν με 2-0! Αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττα για την ομάδα του Δημήτρη Λίτσα, που όμως παραμένει ψηλά στη βαθμολογία.
Δυνατό ξεκίνημα και 0-2 στο 12’ με Θανόπουλο- Βασιλόπουλο Στο 8’ ο Θανόπουλος που είχε προειδοποιήσει νωρίτερα τον Τσώλη, με ένα σουτ από 35 μέτρα τον αιφνιδίασε και το 0-1 ήταν γεγονός, με ένα πράγματι πανέμορφο γκολ. Πριν καλά καλά το καταλάβουν οι γηπεδούχοι “έφαγαν” και δεύτερο γκολ στο 12’. Από εκτέλεση πλάγιου άουτ ο Γιαννόπουλος έδωσε στον Βασιλόπουλο και εκείνος από κοντά με πλασέ έκανε το 0-2. Μάλιστα ο ίδιος παίκτης στο 20’ είχε σουτ από κοντά που πέρασε λίγο άουτ.
Μείωσε ο Λαμπρόπουλος
Ο Μιλτιάδης αντέδρασε και στο 30’ ο Λαμπρόπουλος με απευθείας φάουλ μείωσε σε 1-2.
Μάλιστα στο 35’ χάθηκε ευκαιρία για την ισοφάριση, όταν ο Διαμαντόπουλος έπαιξε το 1-2 με τον Λυμπερόπουλο και σέντραρε, όμως μπροστά από τον Νικολόπουλο έδιωξε ένας αμυντικός.
Ο Μακρυνιώτης το 1-3 στο 42’
Στο 42’ όμως ο Εθνικός πήρε και πάλι αέρα δύο τερμάτων όταν σε εκτέλεση φάουλ ο Βασιλόπουλος έστρωσε στον Μακρυνιώτη και εκείνος με ένα σουτ βολίδα έστειλε την μπάλα στο “Γ” για το 1-3.
Το 2-3 ο Π. Καλογερόπουλος
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μιλτιάδης προσπάθησε να μειώσει και στο 55’ το φάουλ του Λαμπρόπουλου απέκρουσε ο Αθανασόπουλος. Τελικά στο 62’ έγινε το 2- 3 όταν μετά από σέντρα του Λαμπρόπουλου, ο Μπαχούμας τσίμπησε την μπάλα και ο Π. Καλογερόπουλος με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Στο 75’ ο Βασιλόπουλος προ κενής εστίας έστειλε την μπάλα σύρριζα άουτ και μετά από τρία λεπτά η κεφαλιά του Γιαννόπουλου αποκρούστηκε από τον Τσώλη.
Στο 80’ ο Νικολόπουλος πλάσαρε άουτ μετά από πάσα του Λυμπερόπουλου και τον μιμήθηκε δύο λεπτά αργότερα ο Δημητρόπουλος. Ο Μιλτιάδης θα μπορούσε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας αν στο 90’ ο Β. Καλογερόπουλος σούταρε πιο γρήγορα και ενώ ήταν σε ευνοϊκή θέση μέσα στην περιοχή.
notossport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες