20 Αυγούστου 2009

ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ

Δύο μεταγραφές ανακοίνωσε χθες ο Μιλτιάδης, ενισχύοντας την μεσοεπιθετική του γραμμή. Ο λόγος για τον Αλμπάν Χίντα και τον Γκεόργκε Σκουτάρι. Ο πρώτος είναι Αλβανός 28 ετών μεσοεπιθετικός και ο Σκουτάρι Μολδαβός 17 ετών επιθετικός.
Ο Χίντα αγωνιζόταν παλαιότερα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και κατηφόρισε στη Μεσσηνία για επαγγελματικούς λόγους, ενώ ο νεαρός Σκουτάρι ζει με την οικογένειά
του μόνιμα στην Τριφυλία. Οι δύο παίκτες συμμετέχουν ήδη στην προετοιμασία -που ξεκίνησε προχθές- για το νέο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.
Με τα παραπάνω πρόσωπα ο Μιλτιάδης μετρά πλέον τέσσερις μεταγραφές, καθώς έχει αποκτήσει ακόμα τον Μπάμπη Μπαχούμα και τον Τζιτζέλ Τοντερίκα και κινείται πλέον για την απόκτηση ενός επιθετικού για να κλείσει το ρόστερ.
Με απουσίες στο κύπελλο
Ο Μιλτιάδης ξεκίνησε μόλις τη Δευτέρα προετοιμασία κι έτσι θα δώσει το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν με την ΑΕΚ Καλαμάτας για το κύπελλο Μεσσηνίας, χωρίς κανένα φιλικό στα πόδια του, αλλά και με αρκετές απουσίες. Και αυτό γιατί όλοι οι νεοαποκτηθέντες δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, όπως επίσης και ο Λαμπρόπουλος που κατέθεσε την ελευθέρας του με τη λήξη της σεζόν και στη συνέχεια αποφάσισε να ανανεώσει τη συνεργασία του.
Ο Μιλτιάδης θα αναμετρηθεί με την ΑΕΚ την προσεχή Κυριακή στην Καλαμάτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες