5 Αυγούστου 2009

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ:ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ “ΚΑΤΕΒΕΙ” Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Δ’ ΕΘΝΙΚΗΣ




Εποικοδομητική ήταν η συνάντηση που έγινε την Κυριακή στη κατάμεστη δημοτική βιβλιοθήκη των Γαργαλιάνων όσον αφορά τον Τέλο Αγρα.
Αυτό που βγήκε από τη συνάντηση είναι πως ο Αγρας μπορεί να συμμετάσχει κανονικά στο νέο πρωτάθλημα της Δ’ εθνικής. Κάτι που θα γίνει με αρκετά μικρό μπάτζετ και δίχως τα μέλη της περσινής διοίκησης. Πρόκειται για μία “κίνηση” παλιών παικτών του συλλόγου, που πλαισιώνονται από ορισμένους παλιούς παράγοντες και αρκετούς φίλους του.
Ηδη το πρώτο βήμα έγινε χθες, με την ομάδα των Γαργαλιάνων να δηλώνει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Δ’ εθνικής, αλλά και στο κύπελλο Μεσσηνίας. Από εδώ και πέρα πρέπει να “τρέξουν” οι εξελίξεις και το πρωτεύον είναι να βγει νέα διοίκηση.
Οσον αφορά το ρόστερ, αυτό θα απαρτίζεται από περίπου 10 παλιούς παίκτες της ομάδας, από 6-7 που θα συνεχίσουν από την περσινή περίοδο, ενώ θα γίνουν και 5-6 προσθήκες με ποδοσφαιριστές από τις γύρω περιοχές.
Ακόμη δεν μπορούμε να μιλήσουμε με σιγουριά για το αν αυτό το εγχείρημα θα οδηγήσει τον Αγρα στο νέο πρωτάθλημα, όμως το πιο πιθανό είναι η ομάδα των Γαργαλιάνων να μην μείνει ανενεργή την περίοδο 2009- 2010.

πηγή:Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες