11 Ιουλίου 2009

ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ Ο ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ... ΖΗΤΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΛΤΙΑΔΗ



Το αδιέξοδο που υπάρχει στον Τέλλο Αγρα επιβεβαιώθηκε στην προχθεσινή συνάντηση που έγινε στη δημοτική βιβλιοθήκη Γαργαλιάνων.
Το “παρών” έδωσαν περίπου 20 άτομα και συζήτησαν εκτενώς για την επόμενη χρονιά χωρίς δυστυχώς να καταλήξουν κάπου.
Στο... ζουμί της υπόθεσης που είναι φυσικά το οικονομικό σκέλος, υπάρχουν ανυπέρβλητα εμπόδια και διαπιστώθηκε πως με την υπάρχουσα κατάσταση η ομάδα αδυνατεί να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Δ’ εθνικής τη νέα περίοδο.
Συγκεντρώθηκε μικρό ποσό
Συγκεκριμένα το ποσό που συγκεντρώθηκε από τα χρήματα που πρόσφερε ο κάθε παράγοντας στην ομάδα ήταν πολύ μικρό και δεν γίνεται με αυτά τα οικονομικά δεδομένα να ξεκινήσει τον προγραμματισμό της μία ομάδα Δ’ εθνικής.
Επεσαν στο τραπέζι κάποιες προτάσεις, να μαζεύονται ορισμένα χρήματα κάθε μήνα από τον κόσμο της ομάδας ως εισφορά, όμως δεν μιλάμε για ένα συγκεκριμένο ποσό και άρα σε αυτή την περίπτωση όλα είναι στον... αέρα.
Συνάντηση άμεσα με Γαλάνη
Ετσι η απόφαση που πάρθηκε και συμφώνησαν οι περισσότεροι παρευρισκόμενοι είναι να γίνει πρόταση για συγχώνευση στον Μιλτιάδη!
Πρόκειται για μία ιδέα που έχει καλλιεργηθεί εδώ και χρόνια στο μυαλό ορισμένων, όμως ποτέ δεν είχε πάρει επίσημη μορφή. Τώρα μπροστά στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δύο γειτονικές ομάδες, φαίνεται πως αποτελεί την έσχατη λύση η συνένωση και η από κοινού παρουσία στο πρωτάθλημα της Δ’ εθνικής. Σε αυτή την περίπτωση οι συνθήκες θα είναι καλύτερες και σίγουρα η νέα ομάδα θα μπορεί να συμμετάσχει με αξιώσεις στο πρωτάθλημα. Φυσικά πρέπει να διανύσουμε ακόμη πολύ δρόμο για να γίνει πράξη μία συγχώνευση μεταξύ Τέλλου Αγρα και Μιλτιάδη, όμως φαίνεται
πως έχουν ωριμάσει οι συνθήκες μπροστά στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν αμφότεροι οι σύλλογοι του Δήμου Γαργαλιάνων. Ετσι μέσα στο Σαββατοκύριακο θα γίνει μία συνάντηση των ανθρώπων του Τέλου Αγρα με τον πρόεδρο του Μιλτιάδη Παναγιώτη Γαλάνη, όπου
θα του προτείνουν να πορευτούν από κοινού και να γίνει πραγματικότητα η συγχώνευση μεταξύ των δύο ομάδων του Δήμου Γαργαλιάνων.

Ακόμη και να μην κατέβει
Εκτιμήσεις για την επιτυχία αυτού του εγχειρήματος δεν μπορούμε να κάνουμε, όμως σίγουρα δεν μιλάμε για κάτι εύκολο και από τη στιγμή που υπάρχει πίεση χρόνου. Μάλιστα σε αυτή την περίπτωση είναι πιθανό να υπάρξει συγχώνευση και με την τρίτη ομάδα του Δήμου
Γαργαλιάνων, την Ένωση Γαργαλιάνων, όμως καλό είναι να περιμένουμε τις επόμενες ημέρες τις εξελίξεις. Πάντως σε περίπτωση που η πρόταση συγχώνευσης στον Μιλτιάδη πέσει στο κενό ή δεν προχωρήσει λόγω έλλειψης χρόνου, τότε τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα για τους “ερυθρόλευκους” και είναι αρκετά πιθανό η ομάδα ακόμη και να μην κατέβει καθόλου στο νέο πρωτάθλημα! Μία ακόμη λύση είναι να ξεκινήσει με ένα μικρό ρόστερ με παιδιά από την περιοχή και να προσπαθήσει να έχει μία αξιοπρεπή παρουσία.

πηγή Ελευθερία


Σχόλιο: Αν γίνει κάτι τέτοιο α) Η διαχείριση θα είναι σε Πυργιώτη Πρόεδρο.

β) Το όνομα της ομάδας θα είναι του ΜΙΛΤΙΑΔΗ και μόνο και αυτό γιατί ο ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ είναι πιο παλιά ομάδα από τον Άγρα και έχει κατακτήσει πιο πολλά κύπελλα και πρωταθλήματα

.Όπως καταλαβαίνετε αυτά δεν μπορούμε να τα δώσουμε σε ξένα χέρια.

.

Τέλος, μην κάνετε χαρές...δεν είμαστε εύκολα παιδάκια...............

.

.

1 σχόλιο:

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες