14 Μαΐου 2009

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΟ ΜΙΛΤΙΑΔΗ. ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣΗ ήττα από τον Εθνικό Μελιγαλά στο φινάλε της Α’ τοπικής δεν επηρέασε στο ελάχιστο το ευχάριστο κλίμα στο στρατόπεδο του Μιλτιάδη.

Η ομάδα του Πύργου εξασφάλισε, μια αγωνιστική πριν τη λήξη του πρωταθλήματος, την παραμονή στην κατηγορία και έτσι ο Δημήτρης Λίτσας έδωσε τη δυνατότητα σε πολλούς νεαρούς παίκτες να παίξουν στο τελευταίο ματς με τον Εθνικό Μελιγαλά.
Χθές οι “μελανόλευκοι” έκαναν μέσα σε ευχάριστο κλίμα την τελευταία προπόνηση της χρονιάς παίζοντας οικογενειακό διπλό και μετά την προπόνηση η διοίκηση έκανε το τραπέζι σε τεχνική ηγεσία και παίκτες.

Το τραπέζι έγινε στο κέντρο “Ο Φάρος” στο Μάραθο, που ανήκει στους ποδοσφαιριστές της
ομάδας Νίκο και Στέλιο Τζωρτζίνη.
Τελευταία αγωνιστική υποχρέωση για τους παίκτες τού Μιλτιάδη θα είναι το προσεχές Σάββατο που θα παίξουν φιλικό με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας στο πλαίσιο της φιέστας ανόδου που θα κάνουν οι “ερυθρόλευκοι” στον Κορδία.
Μάλιστα θα είναι ένα ξεχωριστό φιλικό, μιας και θα “κρεμάσει” τα παπούτσια του ένα “παιδί” του Μιλτιάδη, ο Κώστας Στυλιανόπουλος μετά από μια πολύχρονη καριέρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες