10 Μαρτίου 2009

Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑ...ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ…


Εδώ και μερικά χρόνια ο δήμος Γαργαλιάνων έχει μια πολύ ωραία ιστοσελίδα ( http://www.gargaliani.gr/ ) που παρουσιάζει μερικές από τις ομορφιές του δήμου μας και δίνει μερικά χρήσιμα στοιχεία για τον επισκέπτη. Όμως έχει να ενημερωθεί πολύ καιρό . Προφανώς δεν έχει οριστεί κάποιος αρμόδιος που να ενημερώνει υπεύθυνα την σελίδα και μάλιστα για θέματα που αφορούν άμεσα τους πολίτες.
Η τελευταία ενημέρωση ήταν το καλοκαίρι, όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του διαγωνισμού ποίησης. Πολύ ωραία είναι η ποίηση, μα υπάρχουν και πιο σοβαρά θέματα που οι δημότες πρέπει να ενημερώνονται.
Μάλιστα όταν ο δήμαρχος είναι ένας προοδευτικός άνθρωπος και ανοιχτό μυαλό με δική του σελίδα στο facebook απορούμε πώς και δεν έχει σκεφτεί ότι η ενημέρωση της επίσημης ιστοσελίδας του δήμου είναι πολύ σημαντική υπόθεση για τους δημότες και πιστεύουμε ανέξοδη.
Πριν από καιρό είχε ασχοληθεί το γειτονικό blog της Βάλτας με το θέμα (http://valta-trifilias.blogspot.com/2009/01/site.html ) και πιστεύαμε πως κάποιος θα ενδιαφερθεί να ενημερώσει τον δήμαρχο. Ο καιρός πέρασε και τίποτα δεν έχει γίνει. Γι αυτό αναμοχλεύουμε το θέμα και εμείς τώρα με την ευχή να εισακουστούμε.
Τέλος, θα θέλαμε να κάνουμε και μερικές παρατηρήσεις:
1)Συλλόγους δεν έχουν μόνο οι Γαργαλιάνοι και ο Μάραθος, μα και τα υπόλοιπα δημοτικά διαμερίσματα
2)Εκδηλώσεις δεν γίνονται μόνο στους Γαργαλιάνους αλλά και στα υπόλοιπα διαμερίσματα.

1 σχόλιο:

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες