14 Φεβρουαρίου 2009

ΚΑΛΕΣΜΑ

Καλούμε όλους τους αγρότες του διευρυμένου δήμου Γαργαλίανων στης 16/02/09 και ώρα 6:00 μμ στην δημοτική βιβλιοθήκη , για την ενεργοποίηση του νέου αγροτικού συνδικαλιστικού οργάνου των αγροτών, με τους αγρότες μπροστά.
Τον ΑΧΡΩΜΑΤΙΣΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΗΜΟΥ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ με σκοπό την προβολή, προαγωγή, διεκδίκηση, ικανοποίηση και διασφάλιση των επαγγελματικών, οικονομικών και κοινωνικών συμφερόντων των μελών του καθώς και την εξύψωση του κοινωνικού, οικονομικού, μορφωτικού και εκπολιτιστικού επίπεδου των μελών του.
Συνάδελφοι αγρότες, εδώ και χρόνια είμαστε χωρίς συνδικαλιστική εκπροσώπηση. Τα αγροτικά προβλήματα γόρδιος δεσμός-διαρθρωτικά, θεσμικά, οικονομικά-κυκεώνας. Τα θυμόμαστε μαζί με την υπόλοιπη κοινωνία κάθε που βγαίνουν τα τρακτέρ στους δρόμους. Οι ευθύνες πολλές και σε πολλούς. Αλλά κυρίως δικές μας. Οι κατάρες, ο ωχαδερφισμός, η ουδετερότητα και η αδιαφορία είναι χαρακτηριστικά μας που δεν έχουν βοηθήσει σε τίποτα. Ας σηκώσουμε λοιπόν τα μανίκια για να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο για μας, τα παιδιά μας , την ελληνική ύπαιθρο.
Ας συσπειρωθούμε λοιπόν έξω από κομματικούς εναγκαλισμούς, με μόνο στόχο ένα αγροτικό σύλλογο δυναμικό. Γιατί οι δύσκολες μέρες δεν έρχονται –ΗΡΘΑΝ-
Μετά την Γενική Συνέλευση θα διεξαχθούν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη της, διοίκησης του Αγροτικού Συλλόγου .

3 σχόλια:

 1. ΑΝ κατάλαβα καλά θ΄λουν να κάνουν Αγροτικό Σύλλογο.

  Σωστά??

  Αν κατάλαβα καλά, τότε είναι καλοδεχούμενη πρόταση.
  ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.
  Μέσα από συλλογικό αγώνα και μέσω του Συλλόγου θα μπορούν να φαίνονται οργανωμένοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ολοι εκεί ενωμένοι και δυνατοί μόνο έτσι μας ακούν και μας φοβούνται

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αν τα κόμματα πρόσφεραν στους παραγωγούς τότε θα είχαμε άνοδο των τιμών των αγροτικών προϊόντων και όχι μείωση, άρα ας τους απαξιούμε και άς πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες