25 Φεβρουαρίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ –ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ

Δημοσιέυουμε και μερικές άλλες φωτογραφίες απο τις αποκριάτικες εκδηλώσεις μαζί με το δελτίο τύπου του συλλόγου γυναικών






Ιδιαίτερη επιτυχία σημείωσε ο ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ, που διοργανώθηκε για πρώτη φορά το περασμένο Σαββατοκύριακο 21 -22 Φεβρουαρίου 2009, στον Πύργο Τριφυλίας από το Σύλλογό μας σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μουζακίου, το Δήμο Γαργαλιάνων και τον Οινοποιητικό Συνεταιρισμό «ΝΕΣΤΩΡ».
Πρωταγωνιστικό ρόλο στις εκδηλώσεις έπαιξε η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ, που τραγούδησε παλιά νοσταλγικά τραγούδια το Σάββατο το βράδυ στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων του Συνεταιρισμού «ΝΕΣΤΩΡ».
Τα τραγούδια πλαισίωναν το σκετς «Τα ειδώματα και τα προξενιά για το γάμο του Κουτρούλη». Ακολούθησε αποκριάτικος χορός.
Την Κυριακή το πρωί έγινε το ντύσιμο της νύφης στο Μουζάκι, και η αναχώρησή της για την τελετή του γάμου μέσα σε ξεκαρδιστικά δρώμενα, χορούς, αλλά και κάποια απρόοπτα, με αποκορύφωμα την αρπαγή της νύφης από ομάδα μοτοσικλετιστών.
Κατόπιν όλο το συμπεθεριό έφτασε μαζί με τα προικιά στην κεντρική πλατεία του Πύργου, όπου έγινε το ξύρισμα του γαμπρού και στη συνέχεια ο γάμος, μετά από διαφωνίες μεταξύ των συμπεθέρων για την προίκα, ανάγνωση του προικοσυμφώνου και άλλα ευτράπελα. Ο κόσμος διασκέδασε πάρα πολύ και όλοι ευχήθηκαν να γίνονται κάθε χρόνο τέτοιες εκδηλώσεις, και μάλιστα με τη συνεργασία των δυο Δημοτικών Διαμερισμάτων Πύργου και Μουζακίου.

Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Γαργαλιάνων, οι δυο αντιδήμαρχοι Στάθης Σοκορέλης και Γιάννης Κατσούλας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κώστας Γεωργιόπουλος, η Δημοτική Σύμβουλος και Προϊσταμένη ΔΟΥ Γαργαλιάνων κα Μάρθα Μιχαλοπούλου, οι Πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων Δ.Δ. Πύργου και Δ.Δ. Μουζακίου, τοπικοί σύμβουλοι, η Πρόεδρος του Μορφωτικού συλλόγου Γαργαλιάνων κα Νιόνια Κυριακοπούλου, ο πρώην Πρόεδρος του «ΝΕΣΤΟΡΑ», ιδιοκτήτης της εφημερίδας «ΜΑΧΗ» Παναγιώτης Κατσούλας κ.α.
ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες