25 Φεβρουαρίου 2009

ΚΑΛΗ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗ


Να συνεχίσουν την καλή πορεία και τις επόμενες αγωνιστικές θέλουν άπαντες στο στρατόπεδο του Μιλτιάδη μετά την ευρεία νίκη επί του Απόλλωνα Πεταλιδίου.

Η ομάδα του Δημήτρη Λίτσα πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και κατάφερε να πάρει το τρίποντο που το ήθελε πάρα πολύ για να παραμείνει πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.



Λυμπερόπουλος: «Θέλαμε τη νίκη και την πήραμε»

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Μιλτιάδη Κούλης Λυμπερόπουλος μίλησε στην «ΕΠΙ» για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Πεταλιδίου επισημαίνοντας: «Η αλήθεια είναι ότι για μας ήταν ένας εύκολος αγώνας. Ξεκινήσαμε δυνατά από την αρχή και αυτό μας έδωσε δύναμη για τη συνέχεια. Είχαμε λίγο άγχος αλλά το ξεπεράσαμε πετυχαίνοντας ένα γρήγορο γκολ. Θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη και τελικά τα καταφέραμε και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη αλλά θα παλέψουμε όπως κάνουμε από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά, και επιζητούμε και άλλες νίκες που θα μας βοηθήσουν να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία».



Επιστρέφουν Β. Καλογερόπουλος και Γεωργόπουλος

Κατά τα άλλα καλά νέα υπάρχουν στην ομάδα όσον αφορά τους τραυματισμούς αφού επιστρέφουν ο Β. Καλογερόπουλος και Γεωργόπουλος. Όσον αφορά την προετοιμασία σήμερα θα πραγματοποιηθεί κανονικά προπόνηση όπως αύριο και την Παρασκευή. Το πιο πιθανόν είναι να υπάρξει τριήμερο ρεπό από την τεχνική ηγεσία Σαββατοκύριακο και Καθαρά Δευτέρα χωρίς ακόμα αυτό να έχει ξεκαθαρίσει.

πηγή:www.kalnews.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες