4 Νοεμβρίου 2008

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ

Πολύ θετική είναι για την περιοχή μας τον τελευταίο καιρό οι διάφορες κινήσεις πολιτών που ασχολούνται με τα προβλήματα της περιοχής μας μιας και η ανικανότητα των δημοτικών αρχών και των δημοτικών συμβουλίων είναι πλέον εμφανής. Έτσι μετά την δημιουργία στο χωριό μας και στη πόλη των Γαργαλιάνων Γυναικείων αγροτικών συνεταιρισμών, δημιουργήθηκε στους Γαργαλιάνους νέος σύλλογος με την επωνυμία Περιβαλλοντικός - Πολιτιστικός Σύλλογος Γαργαλιάνων.
Σε επιστολή του προς τον Δήμαρχο και προς όλους τους πολίτες των Γαργαλιάνων δηλώνει την ανησυχία του για τα προβλήματα που έχουν ανακύψει στη περιοχή καθώς και γι' αυτά που χρόνια τώρα βασανίζουν τους πολίτες και κανένας δεν έχει ασχοληθεί για την επίλυσή τους, σοβαρά.
Έτσι μεταξύ άλλων ζητούν από τον Δήμαρχο να εγκριθεί άμεσα ο γενικός πολεοδομικός σχεδιασμός του Δήμου, να δημιουργηθεί Κέντρο Πρόληψης Ναρκωτικών κατασκευή μονάδας Βιολογικού καθαρισμού και πολλά άλλα πολύ σοβαρά θέματα της περιοχής μας. θα πρέπει να σημειώσουμε εδώ ότι είναι αρνητικοί στην δημιουργία καζίνο στην περιοχή του δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες