20 Νοεμβρίου 2008

ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ ΜΑΣΤΡΟΠΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ... ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ


Τρία άτομα βουλγαρικής καταγωγής συνέλαβε η Ασφάλεια Καλαμάτας, διότι την περασμένη Κυριακή λίγο μετά τις 07:30, προμηθεύτηκαν από βενζινάδικα των περιοχών Αλλαγής, Τσουκαλαίικων και Αγίου Φλώρου, τσιγάρα και καύσιμα, πληρώνοντας με αμφιβόλου γνησιότητας χαρτονομίσματα των 100 ευρώ.
Οι δύο γυναίκες, 33 και 31 ετών, καθώς και ο 23χρονος νεαρός συνελήφθησαν από την Αστυνομία, μετά από πληροφορίες που αξιοποιήθηκαν, έχοντας στην κατοχή τους άλλα τέσσερα πιθανότατα πλαστά χαρτονομίσματα.
Σε έρευνα που ακολούθησε από τους αστυνομικούς του τμήματος Γαργαλιάνων στο σπίτι της 33χρονης και του νεαρού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι κρότου, δύο κυνηγετικά μαχαίρια, μία σιδηρογροθιά και ένα πτυσσόμενο κλομπ.
Στη συνέχεια, προέκυψε πως οι δύο από τους τρεις συλληφθέντες, είχαν εισάγει προ ημερών στη χώρα μας από τη Βουλγαρία δέκα πλαστά χαρτονομίσματα των 100 ευρώ, τα οποία διατέθηκαν στη Ζαχάρω Ηλείας, στη Χώρα Μεσσηνίας και στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας, ενώ τα υπόλοιπα σκορπίστηκαν σε διάφορες περιοχές της διαδρομής, από τη Βουλγαρία έως τους Γαργαλιάνους.
Από την προανάκριση όμως προέκυψε και ότι ο 23χρονος Βούλγαρος σε συνεργασία με έναν Αλβανό και ένα Ρουμάνο, παρέδωσαν τον περασμένο Αύγουστο μια γυναίκα 27 ετών από τη Ρουμανία, προς εκμετάλλευση, σε άνδρα ελληνικής καταγωγής ενώ, εν συνεχεία αποδείχτηκε πως ο Ρουμάνος προήγαγε στην πορνεία μια συμπατριώτισσά του 19 ετών, στην ευρύτερη περιοχή των Γαργαλιάνων.(ποιό χωριό να ειναι άραγε;)
Σε βάρος όλων των εμπλεκομένων στην υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία εστάλη στον εισαγγελέα Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες