15 Οκτωβρίου 2008

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ!!!

Ο Πύργος Τριφυλίας έγινε χθες γνωστός ανά την επικράτεια με αφορμή το παιχνίδι του Τέλου Αγρα με τον Αχιλλέα Καμαρών... Το άσχημο όμως είναι ότι αυτό δεν συνέβη για... καλό... Τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο γήπεδο του Πύργου μετά το τέλος του αγώνα του Αγρα με τον Αχιλλέα έκαναν το γύρο της Ελλάδας και είχαμε μέχρι και πρωτοσέλι-
δα που αναφέρονταν στα τεκταινόμενα του προχθεσινού αγώνα... Ολα αυτά δεν τιμούν ούτε τον Τέλο Αγρα, ούτε φυσικά τους οπαδούς του και δεν βοηθούν την ομάδα.
Μπορεί ο Αμπου Ελ Ελά να ανταπέδωσε ένα μπουκάλι προς τους φιλάθλους, μπορεί οι παίκτες του Αχιλλέα Καμαρών να ήταν προκληκτικοί και να έκαναν χειρονομίες προς την εξέδρα, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση τα επεισόδια που ακολούθησαν και την έκταση που πήραν.
Εκτός ότι πλήτεται το γόητρο της ομάδας με σκηνές... ροκ που είδαμε προχθές στο γήπεδο, είναι σίγουρο ότι με βάση το φύλλο αγώνα η ομάδα των Γαργαλιάνων θα τιμωρηθεί με τσουχτερό πρόστιμο.
Δηλαδή θα αναγκαστεί η διοίκηση να βάλει το χέρι στην τσέπη και να πληρώσει ένα σεβαστό ποσό. Ο Τέλος Αγρας έχει την ευτυχία σαν ομάδα να διαθέτει πολλούς και φανατικούς οπαδούς που στέκονται δίπλα του στις καλές αλλά και στις κακές στιγμές. Αυτή η αγάπη όμως δεν πρέπει να γυρίζει μπούμερανγκ και να στρέφεται ουσιαστικά
κατά της ίδιας της ομάδας. Χρειάζονται αυτοσυγκράτηση, σύνεση και όχι ανταπόδοση τον όποιων προκλήσεων.
Μακάρι αυτή να ήταν η τελευταία φορά που είδαμε τέτοιες εικόνες σε εντός έδρας παιχνίδι του Τέλου Αγρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες