22 Απριλίου 2019

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΥΡΓΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ


 ΝΕΑ ΑΡΧΗ - ΝΕΑ ΠΝΟΗ
( Το χωριό μας μπροστά) 
Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που μένουμε στον Πύργο ,και αγαπάμε τον Πύργο γιατί είναι ο  τόπος μας, μένουμε σε αυτόν τον τόπο και αυτός ο τόπος είναι η ζωή μας .Κι είμαστε κι εμείς η ζωή αυτού του τόπου.
Ξεκινώντας με αυτές τις σκέψεις προχωρήσαμε στην δημιουργία του Ανεξάρτητου Συνδυασμού Νέα
Αρχή - Νέα Πνοή ( το χωριό μας μπροστά ) για το Τοπικό Συμβούλιο .
Η κίνηση είναι κομματικά ανεξάρτητη και ταυτόχρονα πολυσυλλεκτική .Οι συμμετέχοντες προερχόμαστε από όλους τους πολιτικούς χώρους που υπηρετούν τη Δημοκρατία ,διατηρούμε την προσωπική πολιτική και ενδεχομένως κομματική μας τοποθέτηση ,την οποία όμως δεν μεταφέρουμε στην κίνηση . Έχουμε κοινές ανησυχίες και κοινούς προβληματισμούς για την πορεία του χωριού μας που δυστυχώς επι δεκαετίες έχει εγκαταλειφθεί στην τύχη του...............

Στις επερχόμενες Αύτοδιοικητικές εκλογές ,θέλουμε να ασχοληθούμε ενεργά από την θέση του Τοπικού Συμβουλίου για την επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν καθημερινά τον Πύργο μας.
Προτεραιότητά μας είναι η καθαριότητα ,η ύδρευση ,η αγροτική οδοποιία,η καθαριότητα και τσιμεντοστρωση του νεκροταφείου και γενικότερα η αποκατάσταση των στρεβλώσεων που δυστυχώς διαιωνίζονται.
Το Γραφείο της Κοινότητας θα είναι ανοικτό καθημερινά (όπως είναι και η φυσική παρουσία μας μέχρι τώρα στην κοινωνία του χωριού μας ) γιά την πρόσβαση των κατοίκων ,ούτως ώστε να μας εκθέτουν τα προβλήματα που θα προκύπτουν.
Επίσης ο συνδυασμός μας είναι ανεξάρτητος από κάθε υποψήφιο Δήμαρχο Τριφυλίας και το ψηφοδέλτιό του. Τιμάει όλους τους υποψήφιους Δημάρχους και θα συνεργαστεί με όποιον Δήμαρχο επιλέξουν οι κάτοικοι της Τριφυλίας ,στα πλαίσια των νόμων και της καλής και εύρυθμης λειτουργίας του Δήμου Τριφυλίας και της  Κοινότητας Πύργου Τριφυλίας.
Κυρίαρχος στόχος μας είναι η επιτυχημένη διαχείριση της καθημερινότητας και η βελτίωση και αναβάθμιση του χωριού μας.
Το χωριό μας έχει ανάγκη από ανθρώπους με φρέσκες ιδέες ,που θα διεκδικήσουν με ανιδιοτέλεια την ανάπτυξη του τόπου μας και θα παλέψουν για την καθημερινότητα των κατοίκων.
ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους κατοίκους του χωριού μας που πιστεύουν και θέλουν τον Πύργο να πορεύεται μπροστά, να συσπειρωθούν ΜΑΖΙ ΜΑΣ και να στηρίξουν ενεργά αυτή μας την προσπάθεια.
Έχουμε την θέληση και με την βοήθειά σας θα την κάνουμε πράξη.

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ 

1) Γαλάνης Αναστάσιος του Δημητρίου
2) Δημητρόπουλος Νικόλαος του Παναγιώτη
3)Καλκαβούρας Ιωάννης του Ευσταθίου 
4) Κούσουλα Βασιλική του Κων/νου
  5) Σωτηροπούλου Δήμητρα του Φωτίου
 6) Χρονόπουλος Γεώργιος του Αριστείδη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες