8 Οκτωβρίου 2018

Μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας Ε.Π.Σ. Αθηνών ο Αργυρός


Με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών ο συγχωριανός μας και πρώην ρέφερυ, Τάκης Αργυρός ορίσθηκε μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας, ενώ αναμένονται να ανακοινωθούν και αποτελέσματα αξιολογήσεων υποψήφιων νέων Εκπαιδευτών-Παρατηρητών Διαιτησίας από την ΚΕΔ/ΕΠΟ, όπου πέρασε τις εξετάσεις με επιτυχία.
Να θυμίσουμε ότι ο Τάκης έγινε Διαιτητής στον Σύνδεσμο Αθηνών το έτος 1997 και συμμετείχε σε αγώνες της εκεί Ένωσης μέχρι και τον περασμένο Ιούνιο, όπου και αποχώρησε από την ενεργό δράση σε ηλικία 43 ετών. Το διάστημα αυτό, μεταξύ άλλων, ορίσθηκε σε δύο τελικούς κυπέλλου ΕΠΣ. (2007 Αιτωλοακαρνανίας και 2009 Αθηνών) και έναν τελικό κυπέλλου πρωταθλήματος νέων ΕΠΣ. Αθηνών (2015)........ Το 2000 συμμετείχε σε διεθνές επιμορφωτικό σεμινάριο εν ενεργεία διαιτητών στην Αθήνα. Από το έτος 2001 μέχρι και το 2004 αξιολογήθηκε από την ΕΠΟ και συμμετείχε σε αγώνες της 3ης και 4ης εθνικής κατηγορίας παίζοντας μεγάλο αριθμό αγώνων. Από το έτος 2004 μέχρι και το έτος 2016 αξιολογήθηκε ως Β. Διαιτητή στην 1η και 2η εθνική κατηγορία και ορίσθηκε συνολικά σε 34 αγώνες της Α' εθνικής, 73 αγώνες Β' εθνικής και 10 αγώνες για το κύπελλο Ελλάδος. Ορίσθηκε Β. Διαιτητή σε 7 διεθνείς αγώνες. Το έτος 2005 ήταν Β. Διαιτητή στον τελικό κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος και το 2004 Β. Διαιτητή στο τελικό κυπέλλου πρωταθλήματος ΕΠΣ., που διοργανώθηκαν από την ΕΠΟ.
Επιπλέον, συμμετείχε τόσο στο 15ο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα αστυνομικών (USPE) το έτος 2010 υπό την εποπτεία της UEFA, όσο και στους XIII παγκόσμιους θερινούς αγώνες special olympicsτο έτος 2011 που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα.
Τέλος, για 9 έτη (2005-2013) ήταν Β. Διαιτητή στο πρωτάθλημα ενόπλων δυνάμεων & σωμάτων ασφαλείας παίζοντας σε 2 τελικούς ως Β. Διαιτητή, που διοργανώθηκε από το Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού του ΓΕΕΘΑ και την Υπηρεσία Φυσικής Αγωγής του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες