7 Ιουνίου 2017

Με ανοιχτές πόρτες για πρώτη φορά το οινοποιείο «Νέστωρ»!


Πολλοί φίλοι του κρασιού και του οινοποιείου «Νέστωρ» πέρασαν τις «Ανοιχτές Πόρτες» του, το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Μαΐου.
Για το οινοποιείο «Νέστωρ» ήταν ουσιαστικά η πρώτη χρονιά που συμμετείχε στην διοργάνωση αυτή, μετά την πρόσφατη ανακαίνιση των χώρων του. Η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή ακόμα και την Κυριακή που ο καιρός ήταν βροχερός.
Μας επισκέφθηκαν οινόφιλοι από όλο τον νομό Μεσσηνίας, μέρος του επιχειρηματικού κόσμου, καθώς επίσης και ξένοι παραθεριστές από τη γύρω περιοχή. Συγκινητική ήταν και η παρουσία πολλών συνεργατών αμπελουργών που ήρθαν να δοκιμάσουν στο ποτήρι τη δουλειά τους!....


Το προσωπικό του οινοποιείου πραγματοποιούσε συνεχώς ξεναγήσεις, φέρνοντας τον κόσμο κοντά στους χώρους παραγωγής και γνωρίζοντας τους τις διαδικασίες και τα στάδια της οινοποίησης και της απόσταξης. Οι επισκέπτες είχαν της ευκαιρία να δοκιμάσουν όλα τα προϊόντα του οινοποιείου με πρωταγωνιστή το τσίπουρο Avarino που απέσπασε τις καλύτερες κριτικές.
Φυσικά, δεν έλλειψαν οι εκπλήξεις, αφού κατά την ξενάγηση στο κελάρι με τα βαρέλια, ο Σπύρος Λαφαζάνης άνοιξε δύο πειραματικά του βαρέλια! Ένα με παλαιωμένο Chardonnay και ένα με παλαιωμένο Merlot, θέλοντας, ανάλογα με τις αντιδράσεις του κόσμου, να αποφασίσει αν είναι έτοιμα να εμφιαλωθούν.
Ευχαριστούμε θερμά όσους μας επισκέφθηκαν!
Με αφορμή το μεγάλο ενδιαφέρον για οινικό τουρισμό στον νομό Μεσσηνίας, το οινοποιείο μας κατά τη θερινή περίοδο θα είναι ανοιχτό για το κοινό τις παρακάτω ώρες και μέρες:
Δευτέρα έως Σάββατο: 9:00 – 15:00 (όλες τις υπόλοιπες ώρες κατόπιν ραντεβού)
Κυριακή: Κατόπιν ραντεβού
ΠΗΓΗ nestorwines.gr 

1 σχόλιο:

  1. Επί τέλους ο ΝΕΣΤΩΡ να βρει το δρόμο του για πολύ ψηλά
    Από τοblog της Παράδοσης, Λαογραφίας, Τουρισμού και Φυσικής Ομορφιάς της Μεσσηνίας
    http://messiniaka.btlogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες