22 Σεπτεμβρίου 2013

Προσοχη στην αγορα κωδικοποιητη

Τις τελευταιες ημερες εχουμε δεχθει επικοινωνιακο και διαφημιστικο βομβαρδισμο οσο αναφορα την εκπομπη ψηφιακου σηματος απο το κεντρο εκπομπης Πεταλιδιου.Για να μην πεσουμε αμαχητι θυματα του καναλωτικου τερατος,ας προσεξουμε τα εξης
Μην εμπιστευομαστε τα φτηνα μηχανηματα του εμποριου!
Εξεταζουμε τις τεχνικες προδιαγραφες του κωδικοποιητη η απευθυνομαστε σε καποιο τεχνικο της εμπιστοσυνης μας.
Τα πρωτοκολα συμπιεσης
θα αναβαθμιστουν στο μελλον οποτε εξεταζουμε αν καλυπτονται απο το μηχανημα που αγοραζουμε τωρα αλλιως θα υπαρχει και αλλο προσθετο κοστος αργοτερα!
Ελεγχουμε την τηλεοραση μας. Πιθανον να χρειαστουν καποια προσθετα καλωδια που δεν παρεχονται με την αγορα του κωδικοποιητη,η βοηθεια απο τεχνικο για την εγκατασταση και τον προγραμματισμο.
Η κεραια μας ειναι σε καλη κατασταση?τα καλωδια μας?καποια χιονια στη ληψη που τωρα δεν μας αποσχολουν και τοσο στο ψηφιακο σημα ενδεχεται να υπαρχει απωλεια η διακοπη.Εξεταζουμε αν προκυπτει προσθετο κοστος απο ενδεχομενη αναβαθμιση και της κεραιας μας
Το κεντρο εκπομπης Πεταλιδιου καλυπτει την περιοχη μας? Υπαρχουν σημεια που ενδεχεται να μην υπαρχει καλυψη!
Βασικο αν υπαρχει εγγυηση της συσκευης που αγοραζουμε.Εκ των πραγματων μεγαλο ποσοστο ειδικα φτηνων δεκτων της αγορας παρουσιαζουν προβληματα.Θα μας το αντικαταστησουν?Η(το πιο πιθανο) θα μπλεξουμε σε περιπετειες με προσθετα εξοδα και ισως αναγκαστουμε να αγορασουμε καινουργιο!
Συμπερασμα ειδικα αν δεν τα παμε και τοσο καλα με την τεχνολογια.
Καλυτερα να απευθυνομαστε σε καποιο γνωστο μας εμπειρο τεχνικο που εμπιστευομαστε.Αυτος θα εξετασει ολες αυτες τις παραμετρους.θα μας προτεινει την καλυτερη λυση,και θα αναλαβει την εγκατασταση τον προγραμματισμο και την υποστηριξη του μηχανηματος.
Καλες ληψεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες