11 Σεπτεμβρίου 2013

Πέντε χρόνια!

Πέντε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την πρώτη ανάρτηση αυτής εδώ της σελίδας. Πέντε χρόνια που συνέβησαν τόσα πολλά σε αυτή τη χώρα, ως εκ τούτου και στην περιοχή μας, που θα μπορούσε να πει κανείς, ότι δεν έγιναν ούτε στην τελευταία εικοσαετία.
Αυτό εδώ το blog από τα τρία - τέσσερα πρώτα που φτιάχτηκαν στη Μεσσηνία και αυτά Τριφυλιακά, είχε και έχει ένα Πυργοκεντρικό περιεχόμενο, ας μας επιτραπεί αυτή η γλωσσοπλασία, Ασχοληθήκαμε με  θέματα που αφορούν το χωριό, λιγότερο με την περιοχή μας και ακόμα λιγότερο με γενικότερα θέματα. Προσπαθήσαμε να μην......
έχουμε προσωπική θέση στα θέματά μας, αλλά όπως καταλαβαίνετε μερικές φορές παρασυρθήκαμε, είναι ανθρώπινο και ζητούμε κατανόηση. Στόχος μας να προβάλουμε τα κάλα και να καταγγείλουμε τα άσχημα. Σε μερικούς δεν αρέσαμε σε άλλους έχουμε γίνει καθημερινή συνήθεια. Μα ότι και να γράψαμε ή αναρτήσαμε δεν είχε σκοπό να εκθέσει ή να δημιουργήσει προβλήματα σε πρόσωπα αλλά να διορθώσει καταστάσεις.
Λάβαμε πολλά εποικοδομητικά μηνύματα που μας έβαζαν στο σωστό δρόμο, μα λάβαμε και κακοήθειες που μας έκαναν να απαβδίσουμε. Αυτοί οι γνωστοί - άγνωστοι πάντα υπάρχουν και ευτυχώς είναι τόσο χαμηλά πεσμένοι που η γνώμη τους δεν μπορεί να μας επηρεάσει και κυρίως δεν μπορεί να επηρεάσει κανέναν από όσους τους γνωρίζουν και προσωπικά.
Κρατήσαμε την ανωνυμία μας όπως οφείλει να κάνει ένας blogger αλλά είμαστε γνωστοί τουλάχιστον στο χωριό μας, και έτσι θα συνεχίσουμε....με την πόρτα μας ανοιχτή σε όλους.
Σας ευχαριστούμε πολύ όλους σας
Οι συνεργάτες του
ΠΥΡΓΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
  • panagiotis
  • tsop
  • navarino-s
  • sotiris
  • polivios
  • kiki
  • ΠΥΡΓΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
  • christos
  • Giorgos Michalopoulos

3 σχόλια:

  1. Να τα εκατοστησετε παιδια!!Συνεχιστε δυναμικα οσο το επιτρεπουν οι υποχρεωσεις του καθενος.Η ηλεκτρονικη πλεον ενημερωση τεινει να γινει μονοδρομος.Παραλληλα ανοιγουν καινουργιοι δρομοι για συνεργασιες και ευκαιριες σε ολους τους τομεις.Μελλημα μας κυριως η αναδειξη του τοπου και προπαντων της Μεσσηνιας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια σας πολλά και καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρόνια Πολλά.
    Να τα εκατοστήσετε και να συνεχίσετε έτσι με την ίδια θέρμη να καταγράφετε τα του τόπου σας αφού το επιλέξατε.
    Καλή δύναμη.

    Από την διαχειριστική ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες