18 Ιανουαρίου 2013

Στο Α.Τ. Κυπαρισσίας για αναγνώριση των κλεμμένων

Σπουδαία επιτυχία κατάφερε το Α.Τ. Κυπαρισσίας, σε συνεργασία με τη Β’ ΟΠΚΕ, καθώς μετά από αξιοποίηση πληροφορίας και έρευνες σε τέσσερα σπίτια, στην ευρύτερη περιοχή της Κυπαρισσίας, βρήκαν κλεμμένες ολόκληρες περιουσίες! Φιάλες υγραερίου, ποδήλατα, χορτοκοπτικά, γεννήτριες, βενζινομηχανές, ηλεκτρογεννήτριες, αλυσοπρίονα, τηλεοράσεις, ηλεκτρική σκούπα, φορητοί υπολογιστές, εργαλεία, κινητά τηλέφωνα, κοσμήματα, χρυσαφικά, μαχαίρια, τσεκούρι, συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης, περούκα, καπέλο, κουζίνα, κλειδιά, σφραγίδες, ποτά, ακόμη και βάζα με μέλι και τσάι, είναι μερικά μόνο από όσα βρήκαν οι άνδρες του Α.Τ. Κυπαρισσίας και της Β’ ΟΠΚΕ στις έρευνες που έκαναν, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού!

Έχουν προσαχθεί επτά Ρουμάνοι, σε βάρος ενός εκ των οποίων υπάρχει ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης.
Μιλώντας αργά χθες βράδυ....................
στο «Θ» ο διοικητής του Α.Τ. Κυπαρισσίας αστυνόμος Α’ Γ. Κρυοβρυσανάκης, τόνισε: «Στο πλαίσιο διερεύνησης και αξιοποίησης πληροφορίας, από την υπηρεσία μας, σε συνεργασία με τη Β’ ΟΠΚΕ και παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, διενεργήσαμε κατ’ οίκον έρευνες σε τέσσερα σπίτια στην ευρύτερη περιοχή της Κυπαρισσίας. Έχουν προσαχθεί επτά Ρουμάνοι αλλοδαποί και από τις έρευνές μας έχουν βρεθεί πάρα πολλά αντικείμενα, εκ των οποίων αρκετά είναι κλοπιμαία και έχουν αναγνωριστεί από πολίτες που έχουν προσέλθει στην υπηρεσία μας.

Έχουν βρεθεί και αντικείμενα που υπάγονται στο νόμο περί όπλων και ειδικά μια πολύ επικίνδυνη συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης, η λεγόμενη “teases”. Επιπρόσθετα, για έναν εκ των αλλοδαπών υπήρχε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για αδικήματα που είχε διαπράξει στη χώρα του».
Σημειώνουμε ότι κάτοικοι της περιοχής που έχουν πέσει θύματα κλοπών καλό θα είναι να μεταβούν στο Α.Τ. Κυπαρισσίας για αναγνώριση δικών τους κλεμμένων αντικειμένων.

του Ηλία Γιαννόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες