26 Ιουλίου 2012

Σεμινάριο Αξιολόγησης και προεπιλογής Διαιτητών Super league

Για τέταρτη συνεχή χρονιά συμμετείχε στο ετήσιο σεμινάριο προεπιλογής Διαιτητών της Α' κατηγορίας της χώρας μας, που πραγματοποιήθηκε στο Ρέθυμνο, ο συμπατριώτης μας ρέφερυ Παναγιώτης Αργυρός. Το εν λόγω σεμινάριο διοργανώθηκε από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία με την υποστήριξη της ΕΠΣ Ρεθύμνου, όπως άλλωστε έχει καθιερωθεί να γίνεται εδώ και πάρα πολλά χρόνια, λίγο πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Α' Εθνικής. 
Στο συγκεκριμένο σεμινάριο δίνεται η δυνατότητα προετοιμασίας των διαιτητών μας, ώστε να εμφανιστούν πανέτοιμοι τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο σε όλα τα επίπεδα και να κάνουν όσο το δυνατό λιγότερα ανθρώπινα.....................
λάθη μέσα στα γήπεδα. Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου οι διαιτητές υποβλήθηκαν σε ιατρικές εξετάσεις, σε γραπτές εξετάσεις κανονισμών ποδοσφαίρου στην ελληνική και αγγλική γλώσσα, αλλά και σε εξετάσεις βίντεοτεστ, που θεωρούνται από την UEFA οι πιο σημαντικές για τον διαιτητή.
 Σε αυτές τις εξετάσεις οι διαιτητές παρακολουθούν βιντεοκλιπς, που φάσεις, από ξένα πρωταθλήματα (champions league, Europa league, Euro) και μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, θα πρέπει να αποφασίσουν ποια είναι η σωστή διαιτητική απόφαση που πρέπει να ληφθεί, προκειμένου να διαπιστωθεί το επίπεδο γνώσης και αντίληψής τους.
Ο συντοπίτης μας ρέφερυ πέρασε επιτυχώς όλες τις εξετάσεις και επέστρεψε από την Κρήτη γεμάτος από γνώσεις 

1 σχόλιο:

  1. Αναμμένουμε να μας χαρίσει ωραίες διαιτησίες και κατά την επερχόμενη ποδοσφαιρική χρονιά!Καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο του, του ευχόμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες