7 Ιουλίου 2012

Προσωπικότητες παγκοσμίου φήμης, για άλλη μια χρονιά στο Costa Navarino

Προσωπικότητες παγκοσμίου φήμης, άρχισε να φιλοξενεί για άλλη μια χρονιά η πολυτελέστατη τουριστική μονάδα Costa Navarino. Η συγκεκριμένη τουριστική μονάδα της οικογένειας Κωνσταντακόπουλου, τείνει να εξελιχθεί στην πιο inμονάδα της Μεσογείου και όχι μόνο.
Από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του, τη μονάδα έχουν επισκεφθεί, πολλοί διάσημοι της show biz και προσωπικότητες όπως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, βασιλείς και πρίγκιπες.
Ο ΜΑΡΚΟ ΠΑΝΤΕΛΙΤΣ…
Τις τελευταίες ημέρες, στιγμές απόλυτης χαλάρωσης, «γεύτηκε»στο Costa Navarino, οΣέρβος επιθετικός του Ολυμπιακού Μάρκο Πάντελιτς, ο οποίος μάλιστα.......................
όπως αναφέρει και το «enikos.gr», βρίσκεται εκεί μαζί με την οικογένειά του και παρακολούθησε και τον ημιτελικό του Euro 2012 μεταξύ Ιταλίας και Γερμανίας.
…ΚΑΙ Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΤΟΥ ΜΑΡΟΚΟΥ
Επίσης, το χρονικό αυτό διάστημα τις διακοπές της στο Costa Navarino, κάνει και η πριγκίπισσα του Μαρόκου Λάλα Σάλμα, μαζί με την οικογένειά της.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν, μιας και πολιτική του ομίλου που διαχειρίζεται το Costa Navarino είναι να προστατεύεται αυστηρά η ιδιωτικότητα των φιλοξενούμενών της, η πριγκίπισσα έφτασε στην περιοχή της Μεσσηνίας πριν από μια εβδομάδα και θα παραμείνει για ένα μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες