20 Ιουλίου 2012

Μεταγραφές στο Μιλτιάδη.

Αθόρυβα αλλά ουσιαστικά συνεχίζει τον προγραμματισμό του για τη νέα σεζόν ο Μιλτιάδης όπου θα συμμετάσχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής.
Ηδη εδώ και αρκετές εβδομάδες έχει συμφωνήσει με τη νέα διοίκηση ο Δημήτρης Λίτσας που θα έχει για έκτη διαδοχική σεζόν το ρόλο του προπονητή-παίκτη. Πριν λίγες ημέρες συμφώνησαν να συνεχίσουν για μια ακόμη χρονιά στο Μιλτιάδη δύο από τους πλέον έμπειρους παίκτες της ομάδας. Ο λόγος για τον................
31χρονο αριστεροπόδαρο αμυντικό Νίκο Τζωρτζίνη και τον 36χρονο κεντρικό αμυντικό Τάσο Λακριντή. Και οι δύο τους στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε ήταν βασικοί παίζοντας σε 25 παιχνίδια, ενώ ο δεύτερος σημείωσε και δύο γκολ. Από εκεί και πέρα το ρόστερ των «μελανολεύκων» δεν αναμένεται να έχει μεγάλες διαφοροποιήσεις μιας και σχεδόν όλοι οι παίκτες θα παραμείνουν και τη νέα χρονιά. Παράλληλα η ομάδα του Πύργου προσανατολίζεται να προχωρήσει σε 2-3 μεταγραφικές κινήσεις ουσίας που θα τη βοηθήσουν να έχει καλή παρουσία στο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής. Συνάμα η διοίκηση βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή τερματοφυλάκων προκειμένου να γίνει σοβαρή και οργανωμένη δουλειά σε αυτό το κομμάτι. Τέλος, ο 20χρονος μέσος Στυλιανός Διαμαντόπουλος είναι πολύ πιθανό να πάρει μεταγραφή σε ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας μιας και υπάρχουν σχετικές προτάσεις.
πηγή Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες