6 Ιανουαρίου 2012

ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ Ο ΑΡΓΥΡΟΣ...


Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ ανακοινώθηκαν χθες οι διαιτητές των αγώνων της πρώτης αγωνιστικής του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος της super league, όπου ο συντοπίτης μας ρέφερι Αργυρός Παναγιώτης, ορίσθηκε να είναι Α' Βοηθός Διαιτητή στην αυριανή αναμέτρηση του Λεβαδειακού με την ΑΕΚ.
Το παιχνίδι θα διεξαχθεί αύριο το βράδυ στις 19:30', στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς και θα μεταδοθεί ζωντανά από το συνδρομητικό κανάλι της NOVA. Ο προαναφερόμενος ποδοσφαιρικός αγώνας παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον αφού και οι δύο ομάδες επιζητούν ένα θετικό αποτέλεσμα, η καθεμία για τους δικούς της λόγους, κάτι το οποίο μεγαλώνει το βαθμό δυσκολίας του παιχνιδιού. .........................................
Επίσης, σημαντικό ενδιαφέρον δείχνουν και οι φίλαθλοι των δύο ομάδων προκειμένου να παρακολουθήσουν το συγκεκριμένο παιχνίδι, εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, μιας και η θερμοκρασία έχει πέσει αρκετά και το κρύο αναμένεται να είναι, τις βραδυνές ώρες, τσουχτερό.
Να θυμίσουμε ότι, ο Παναγιώτης στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της πρώτης κατηγορίας της χώρας μας τα πήγε καλά, έχοντας παίξει πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος και το πρόσφατο παιχνίδι κυπέλλου στην Κομοτηνή ανάμεσα στην τοπική ομάδα του Πανθρακικού με τον Άρη. Από την πλευρά μας να του ευχηθούμε καλή επιτυχία και δύναμη για τη συνέχεια...

1 σχόλιο:

  1. Επειδή όπως λένε στις δυσκολίες φαίνονται οι σύμμαχοι και οι εχθροί μας από την πλευρά μας του ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες