2 Σεπτεμβρίου 2011

Διεθνής διάκριση για το Costa Navarino

Στο Λονδίνο βραβεύθηκε το The Romanos, a Luxury Collection Resort που βρίσκεται στην Costa Navarino, ως «Favourite Overseas Leisure Hotel: Europe, Asia Minor and the Russian Federation» στον καθιερωμένο θεσμό Condé Nast Traveller Readers’ Travel Awards 2011, της γνωστής αγγλικής έκδοσης. Για πρώτη φορά, ελληνικό ξενοδοχείο κερδίζει την πρώτη θέση, στη 14ετή πορεία του θεσμού. Η βράβευση αυτή συμβάλλει περαιτέρω στην ανάδειξη και καθιέρωση της Μεσσηνίας και της Costa Navarino, ανάμεσα στους πιο ποιοτικούς τουριστικούς προορισμούς διεθνώς.
Τα βραβεία απονέμονται.........
ετησίως, βάσει της ψηφοφορίας δεκάδων χιλιάδων αναγνωστών του Condé Nast Traveller. Η διεθνώς καθιερωμένη αγγλική έκδοση, επιβραβεύει κάθε χρόνο τους καλύτερους τουριστικούς προορισμούς ανά τον κόσμο και θεωρείται από τους σημαντικότερους θεσμούς στον ξενοδοχειακό τομέα. Η Ελλάδα είχε σημαντική αναγνώριση στη φετινή απονομή καθώς τα Ελληνικά νησιά έλαβαν πρώτη θέση στην κατηγορία Νησιά (Islands), ενώ στο συνολικό Τop 100 των καλύτερων εμπειριών ανά τον κόσμο, τα ελληνικά νησιά και το The Romanos, έλαβαν 3η και 4η θέση αντίστοιχα.

Κατά τη διάρκεια της βράβευσης που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο, ο κ. Αχιλλέας Β. Κωνσταντακόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της TEMES, φορέα ανάπτυξης της Costa Navarino, παρέλαβε το βραβείο, σημειώνοντας ότι:

«Μας τιμά ιδιαιτέρως αυτή η διεθνής αναγνώριση. Μας γεμίζει χαρά να βλέπουμε τους επισκέπτες μας να απολαμβάνουν τις παροχές και τις αυθεντικές Μεσσηνιακές εμπειρίες, κατά τη διαμονή τους στο The Romanos, έχοντας παράλληλα την ευκαιρία να γνωρίσουν την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής. Η φιλοσοφία μας στην Costa Navarino περιστρέφεται γύρω από την προστασία και ανάδειξη της Μεσσηνίας, των παραδόσεων, παράλληλα με το φυσικό περιβάλλον και την ιστορία της. Η έναρξη λειτουργίας τον περσινό Μάιο ήταν αποτέλεσμα σοβαρής μελέτης, ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε ένα υψηλό επίπεδο παροχών και υποδομών, που θα συνδέονται αρμονικά και θα προβάλλουν το φυσικό πλούτο και την αυθεντική φυσιογνωμία της περιοχής. Αυτή η προσπάθεια αντικατοπτρίζεται σε κάθε πτυχή του έργου, από την αρχιτεκτονική και τον εσωτερικό σχεδιασμό, στη γαστρονομία, τις υπηρεσίες και την ποικιλία δραστηριοτήτων».

Το ξενοδοχείο The Romanos, a Luxury Collection Resort βρίσκεται στο Navarino Dunes, την πρώτη περιοχή της Costa Navarino, που αναπτύσσεται στη Μεσσηνία.

Ανάμεσα σε κατάφυτους ελαιώνες και με θέα τα νερά του Ιονίου, τα deluxe δωμάτια και σουίτες, πολλά από τα οποία διαθέτουν ιδιωτικές πισίνες, προσφέρουν ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα και το γκολφ και διαθέτουν μεγάλες βεράντες, δημιουργώντας ένα διακριτικό και φιλόξενο περιβάλλον αυθεντικής πολυτέλειας.

Στις δυνατότητες που έχουν οι επισκέπτες, συγκαταλέγεται το πρώτο signature γήπεδο γκολφ στην Ελλάδα The Dunes Course, σχεδιασμένο από τον Bernhard Langer και την EGD, ενώ τον Οκτώβριο θα λειτουργήσει το δεύτερο signature παραθαλάσσιο γήπεδο The Bay Course σχεδιασμένο από τον Robert Trent Jones Jr., δημιουργώντας ένα γκολφ προορισμό για όλο το χρόνο. Στο Navarino Dunes βρίσκεται επίσης το 4.000τ.μ. Anazoe Spa, με πλήρη σειρά εξειδικευμένων θεραπειών εμπνευσμένων από την αρχαία Ελλάδα, καθώς και μεγάλη επιλογή από χώρους γαστρονομίας, καταστημάτων, πολιτιστικών δραστηριοτήτων.

Πολλές εναλλακτικές προτάσεις για αθλήματα και υπαίθριες δραστηριότητες, έχουν οι επισκέπτες καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Οι οργανωμένες εκδρομές και διαδρομές για ποδήλατο και πεζοπορία, αποτελούν ιδανικό μέσο για την εξερεύνηση της περιοχής. Θαλάσσια αθλήματα που περιλαμβάνουν και καταδύσεις, αθλήματα ρακέτας για μικρούς και μεγάλους στην πλήρως εξοπλισμένη ακαδημία αλλά και μπάσκετ, βόλεϊ, ποδόσφαιρο 5Χ5 ή μπόουλινγκ στο αθλητικό κέντρο. Επίσης, συμμετέχοντας σε δραστηριότητες που βασίζονται στα τοπικά έθιμα και στις παραδόσεις, όσοι βρεθούν στην Costa Navarino, θα γνωρίσουν την πλούσια ιστορία και πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής.
πηγή www.traveldailynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες