15 Απριλίου 2011

Δ. ΛΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΤΙΣΤΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες ο Μιλτιάδης επέστρεψε στις επιτυχίεςστο εντός έδρας ματς με τον Πατίστα και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Με τη νίκη του αυτή έφτασε τους 38 βαθμούς και
βρίσκεται έξι πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού, τέσσερις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Ετσι εξασφάλισε σε μεγάλο ποσοστό την παραμονή του στην κατηγορία, αν και κανείς στο "μελανόλευκο" στρατόπεδο δεν επαναπαύεται θεωρώντας πως η ομάδα έχει σωθεί.
Για να συμβεί αυτό χρειάζεται μία ακόμη νίκη για να φτάσει τους 41 βαθμούς και να εξασφαλιστεί 100%.........
Ο παίκτης- προπονητής της ομάδας Δημήτρης Λίτσας μιλώντας στο "Ν" για το προηγούμενο παιχνίδι τόνισε: "Αυτό που μετράει πάνω απ' όλα είναι η κατάκτηση των 3 βαθμών. Ηταν ένα ματς που
έτσι όπως είχαν εξελιχθεί τα πράγματα, ήταν κομβικής σημασίας όσον αφορά τον αρχικό μας στόχο που ήταν η παραμονή. Τα παιδιά έδειξαν μεγάλη διάθεση και πάθος και πήραν δίκαια την πολύτιμη αυτή νίκη. Δεν μπορούμε όμως να παραλείψουμε σε καμία περίπτωση τη μεγάλη συμβολή που είχε ο κόσμος, που πραγματικά ήταν συγκινητικός.
Εδειξε σε ένα ματς με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον πόσο πολύ αγαπάει την ομάδα και πως δεν την έχει ξεχάσει. Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε και να του ζητήσουμε τη βοήθειά του και στο επόμενο ματς με τον Ηρακλή Καλαμάτας, για να τελειώσουμε και μαθηματικά με την παραμονή".
Ο 30χρονος τεχνικός δεν μπορούσε να μην αφιερώσει τη νίκη στο φυσικό αρχηγό αυτής της ομάδας: "Η νίκη αυτή είναι αφιερωμένη στον αρχηγό μας Θοδωρή Λαμπρόπουλο. Ολη η ομάδα, διοίκηση, προπονητής και ποδοσφαιριστές του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση, γιατί έχει συμβάλει τα μέγιστα στην προσπάθειά μας για παραμονή". Στο νέο εντός έδρας ματς με τον Ηρακλή επιστρέφει και ο Α. Τσέρτος που εξέτισε την ποινή του και έτσι οι μοναδικές απουσίες θα είναι οι τραυματίες Λαμπρόπουλος και Τ. Καραμπότσος.
πηγή:Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες