Σε Φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ αστυνομικών και καλλιτεχνών με κοινό στόχο τη στήριξη της μη κυβερνητικής οργάνωσης «Η Κιβωτός του Κόσμου»,  πραγματοποιήθηκε χθες (04-01-2010), στις 17.30, στο γήπεδο STAR CLUB  που βρίσκεται στο συγκρότημα της Α΄ Πλαζ Βούλας, Β. Διαιτητή ο δικός μας, ο Τάκης  ο Αργυρός.

Στον Αγώνα συμμετείχε η ποδοσφαιρική ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας, στην οποία, εντάχθηκαν και στελέχη από την Πολιτική και Φυσική ηγεσία του Σώματος. Με τη «φανέλα» της Ελληνικής Αστυνομίας. 
Έπαιξαν ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Μανώλης Όθωνας, ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Ιωάννης Ραχωβίτσας, καθώς και ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας, Αντιστράτηγος Γεώργιος Γαλιάτσος. Από το χώρο του ποδοσφαίρου, η εν λόγω ομάδα, ενισχύθηκε με τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή Μιχάλη Καψή.
«Αντίπαλοί» τους ήταν δημοφιλείς καλλιτέχνες από το χώρο της μουσικής, της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου,ενώ και στις δύο ομάδες συμμετείχαν παιδιά από την «Κιβωτό του Κόσμου».