19 Οκτωβρίου 2010

Τι άλλο έχουμε να δούμε...!!!

Την 16-10-2010 και ώρα 15.00 προσήλθε στο Αστυνομικό Τμήμα Γαργαλιάνων συγγενικό πρόσωπο 32χρονου που κατοικεί στο Δήμο Νέστωρος και κατήγγειλε ότι περί ώρα 08.30 της 16-10-2010 τρείς (3) άγνωστοι δράστες επιβίβασαν αυτόν χωρίς την θέλησή του στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό του, το οποίο οδηγούσε ένας εξ αυτών ενώ οι άλλοι δύο (2) δράστες επιβιβάσθηκαν σε δύο (2) άλλα αυτοκίνητα και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μετά από σχετικές αναζητήσεις ένα από τα ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα εντοπίσθηκε στην Εθνική οδό Τρίπολης – Καλαμάτας, έξω από την Τρίπολη, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Τρίπολης και σε έλεγχο που έγινε στην κατοχή του 41χρονου οδηγού, κατοίκου Αθηνών, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα (1) εύχρηστο πιστόλι 22 mm με πέντε σφαίρες, το οποίο κατείχε παράνομα.
0 προαναφερόμενος προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας και αναγνωρίσθηκε από τον καταγγέλλοντα ως ένας εκ των τριών (3) δραστών.
Την 23.50 ώρα της 16-10-2010 ο 32χρονος επικοινώνησε τηλεφωνικά με το συγγενικό του πρόσωπο και τον ενημέρωσε ότι επέστρεψε στην οικία του και είναι καλά στην υγεία του. Στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας κατέθεσε για το συμβάν ότι οι τρείς (3) δράστες που του ήταν άγνωστοι, χωρίς την θέλησή του τον ανάγκασαν να τους ακολουθήσει, ενεργώντας για λογαριασμό γνωστού του ατόμου, με τον οποίο έχει οικονομικές διαφορές και τον οποίο δεν κατονόμασε, τον οδήγησαν στην Αθήνα και όπως ανέφερε μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του οδηγού με άγνωστο άτομο τον επέστρεψαν στην οικία του.
Ο συλληφθείς μετά της σε βάρος του σχηματισθείσας δικογραφίας οδηγήθηκε στον κ .Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας, ο οποίος τον παρέπεμψε στον κ. Ανακριτή Κυπαρισσίας.
Η έρευνα για την ανακάλυψη των λοιπών δραστών συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, υπό την εποπτεία του Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες