Όλα τα προϊόντα της Μεσσηνιακής γης είχαν την τιμητική τους. Οι εκλεκτές ποικιλίες κρασιών οι ελιές και τα αγουρέλαια. Το θαυμάσιο μέλι του Ταϋγέτου γλυκά μαρμελάδες παστέλια. Χυλοπίτες και τραχανάδες. Κηροπλαστική και είδη λαϊκής τέχνης.
Ο κόσμος έσκυβε με ενδιαφέρον πάνω στους πάγκους και για να γευτεί τα παρατιθέμενα εδέσματα και λάδια. Να πιεί κρασί και να δοκιμάσει τη Μεσσηνιακή μπύρα ΝΕΔΑ! Αλλά και να ενημερωθεί από τους πρόθυμους παραγωγούς για διάφορες σημαντικές πληροφορίες των προϊόντων τους.
Ο πάγκος του Παπαδημητρίου -μιας επιχείρησης πολύ δημιουργικής που αξιοποίησε την υποτιμημένη και παραμελημένη κορινθιακή σταφίδα και έβγαλε το πατενταρισμένο διεθνώς ξύδι balsamiko Kalamata, το μοναδικό στον κόσμο μπαλσάμικο χωρίς χημικές πρώτες ύλες- εκτός από τα πεντενόστιμα προϊόντα του (δεν ξέρω εαν έχετε δοκιμάσει τις εκπληκτικές μουστάρδες του), ξεχώριζε και για το πρόσχαρο και πρόθυμο έμψυχο ...υλικό του, Μεσσηνιακής επίσης προέλευσης.
ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ?
ΑπάντησηΔιαγραφή