Στα επόμενα σαράντα χρόνια το απλό χάμπουργκερ, που σήμερα κοστίζει μόλις 1 ευρώ, θα ξεπεράσει ακόμα και το χαβιάρι, σε ό,τι αφορά στην τιμή του. Το κόστος της αναπαραγωγής των βοδινών αλλά και του νερού για την φροντίδα τους, είναι πάρα πολύ υψηλό για να μπορέσει να ανταποκριθεί στο μέλλον στην αδυσώπητη αύξηση του παγκόσμιου πληθυσμού και της πείνας.
Μέχρι το 2050 το βοδινό κρέας από «μαζικό προϊόν» θα γίνει το «χαβιάρι του μέλλοντος» είπε ο Henning Steinfeld του Οργανισμού Τροφίμων και Γεωργίας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον αργεντίνικο Τύπο. «Οι απαραίτητοι πόροι για την παραγωγή του βοδινού κρέατος θα είναι 5 φορές υψηλότεροι σε σχέση με αυτούς που χρειάζονται για την παραγωγή κοτόπουλου και γουρουνιού».
πηγή: newsbeast
Επίσκεψη στον μοναδικό Διομήδειο Κήπο στο Χαϊδάρι!!!
-
Βοτανικός Κήπος Ιουλίας και Αλεξάνδρου N. Διομήδους. Ένας μοναδικός για τα
ελληνικά και όχι μόνο δεδομένα, που βρίσκεται στο Χαϊδάρι, αλλά δεν είναι
μόνο...
Πριν από 1 ώρα
Παιδιά από το Πυργάκι καλησπέρα,
ΑπάντησηΔιαγραφήΠροτείνω να βάλουμε από τώρα στους καταψύκτες Μοσχαράκια για να τρώμε το 2050.
Μη ξεχνάτε ότι στο στρατό τρώγαμε κρέας 20-30 χρόνω και μας φαινόταν πεντανόστιμο
με αγάπη από
http://messiniaka.blogspot.com
Για επισκευθείτε μας και εμάς για να ανταλλάξουμε απόψεις...