
Μέχρι το 2050 το βοδινό κρέας από «μαζικό προϊόν» θα γίνει το «χαβιάρι του μέλλοντος» είπε ο Henning Steinfeld του Οργανισμού Τροφίμων και Γεωργίας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον αργεντίνικο Τύπο. «Οι απαραίτητοι πόροι για την παραγωγή του βοδινού κρέατος θα είναι 5 φορές υψηλότεροι σε σχέση με αυτούς που χρειάζονται για την παραγωγή κοτόπουλου και γουρουνιού».
πηγή: newsbeast
Παιδιά από το Πυργάκι καλησπέρα,
ΑπάντησηΔιαγραφήΠροτείνω να βάλουμε από τώρα στους καταψύκτες Μοσχαράκια για να τρώμε το 2050.
Μη ξεχνάτε ότι στο στρατό τρώγαμε κρέας 20-30 χρόνω και μας φαινόταν πεντανόστιμο
με αγάπη από
http://messiniaka.blogspot.com
Για επισκευθείτε μας και εμάς για να ανταλλάξουμε απόψεις...