8 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΗΜΟΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ: τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος

Ομόφωνες ήταν οι αποφάσεις τις οποίες πήρε το Δημοτικό Συμβούλιο Γαργαλιάνων  με αρκετά θέματα στην ημερήσια διάταξη. Μεταξύ άλλων, αποφασίστηκε η τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος και του προϋπολογισμού για το οικονομικό έτος 2010.
Επίσης, η αποδοχή και κατανομή της δεύτερης δόσης της ΣΑΤΑ για το 2010, που ανέρχεται στο ποσό των 84.228 ευρώ, όπως εγκρίθηκαν οι πληρωμές, από το υπόλοιπο της ΣΑΤΑ 2009, ποσού 5.223 ευρώ. Εγινε αποδοχή χρηματοδότησης ποσού 15 χιλ. ευρώ από την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την κάλυψη της δαπάνης που είχε κάνει ο δήμος για την άντληση των αποβλήτων από το πλοίο ''Queen Elisabeth''. Να θυμίσουμε ότι είναι το τσιγαράδικο που προσάραξε στην περιοχή του Μαράθου, από το οποίο είχαν αντληθεί όλα τα καύσιμα και τα λιπαντικά από ειδικό συνεργείο, προκειμένου να μην υπάρξει μόλυνση.
Επίσης, εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός για τον Κοινωνικό Φορέα του δήμου ύψους 22.914 ευρώ, ενώ αποφασίστηκε και η σύναψη προγραμματικής σύμβασης του Δήμου Γαργαλιάνων και του Συνδέσμου Υδρευσης «Τέλος Αγρας», για την εκπόνηση μελετών και την επίβλεψη έργων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες