15 Μαΐου 2014

Διονυσία Χρυσομπόλη: Ξεκινάμε με τα ελάχιστα για να προσφέρουμε τα μέγιστα

Ζούμε σ΄ ένα τόπο όμορφο, ευλογημένο, σ ένα τόπο με ανθρώπους άξιους, δραστήριους, δημιουργικούς ,πολύτιμους!
Όμως ζούμε και σε ένα τόπο, που έχει περάσει πολλά, που έχει υποβαθμιστεί, που έχει αφεθεί στο έλεος των καιρών, στην δύνη  των δυσκολιών...............

Στην Τριφυλία, στον τόπο μας, ξεκινάμε νε την κοινωνία στο πλευρό μας και με αγάπη στην καρδιά, χωρίς να φοβόμαστε τα δύσκολα, χωρίς αυταπάτες, δίχως μεγάλα λόγια.
Εμπιστευόμαστε τους ανθρώπους μας, εμπιστευόμαστε τις δυνάμεις μας και πιστεύουμε στην άλλη Τριφυλία, αυτή που είναι κρυμμένη στις μικρές αυλές, στις μεγάλες ψυχές ,στα όνειρά μας!
Η ιστορία μας δεν μας επιτρέπει να έχουμε ένα μέλλον αβέβαιο, ούτε ένα μέλλον σκοτεινό. Ξέρουμε όμως πως  το παρόν μας το φτιάχνουμε εμείς οι ίδιοι και πως το μέλλον καθορίζεται από αυτό.
Ξεκινάμε ελεύθεροι γιατί είναι επιλογή μας , ελεύθεροι γιατί δεν έχουμε υποχρεώσεις συμφωνιών. 
Έχουμε όμως την υποχρέωση, αυτή την ελευθερία να την διατηρήσουμε, την ομορφιά να την αναδείξουμε, αυτή την πατρίδα να την προστατεύσουμε .
Έχουμε υποχρέωση απέναντι σε εσάς, που φυτέψατε, που καλλιεργήσατε , που σεβαστήκατε το απλό σα  να ήτανε πολύτιμο. Σε όλους εσάς που γνωρίζετε τι θα πει φιλοξενία, συνεργασία, συμπόρευση , σεβασμός!
Ξεκινάμε με τα ελάχιστα για να προσφέρουμε τα μέγιστα.
Βρισκόμαστε εδώ , στο πλευρό του Παναγιώτη Κατσίβελα, όχι επειδή είναι ο γιατρός μας, όχι επειδή είναι ο συμπολίτης μας και όχι επειδή είναι ο Τάκης που γνωρίζουμε.
Αλλά γιατί ασπαζόμαστε τις απόψεις του, γιατί πιστεύουμε στο όραμά του, γιατί όπως λέει και ο ίδιος, « το λίγο δεν μας αξίζει»!
Αλληλέγγυοι , στεκόμαστε ενωμένοι, σεβόμενοι τους θεσμούς ,την κοινωνία , τους εαυτούς μας .
Όλοι εμείς με όλους εσάς
Γιατί αυτό που φαίνεται μακρινό είναι πιά κοντά μας!






Διονυσία Χρυσομπόλη

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Τριφυλίας
Με τον συνδυασμό «Τριφυλία Ξεκινάμε»
Με υποψήφιο δήμαρχο
Τον Παναγιώτη Κατσίβελα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες