14 Μαΐου 2014

ΡΑΚΙ: Και οι Ετεροδημότες "δείχνουν" τον άλλο δρόμο για την Τριφυλία

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Μαΐου 2014 η εκδήλωση της δημοτικής μας κίνησης με τους Ετεροδημότες της Τριφυλίας στο θέατρο Ακροπόλ.
Από νωρίς κατέφτασαν στο θέατρο πάνω από 350 Τριφύλιες και Τριφύλιοι, που ζουν κι εργάζονται στη Αττική, μεταξύ των οποίων και πολλοί άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών τους οποίους υποδέχτηκε προσωπικά ο επικεφαλής μας και υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Θεοδωρακόπουλος.
Το καλωσόρισμα απηύθυνε η κα Παναγιώτα Ψαράκη εκλεγμένη δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Αθηναίων με καταγωγή από τα Φιλιατρά. ............
Ιδιαίτερα τιμητικές ήταν οι αναφορές του υποψήφιου περιφερειάρχη Πελοποννήσου κου Οδυσσέα Βουδούρη καθώς και του Φαρακλαδαίου καθηγητή συνταγματολόγου και υποψήφιου Ευρωβουλευτή κου Γιώργου Κατρούγκαλου που γνώριζαν προσωπικά τον Γιώργο Θεοδωρακόπουλο και μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για εκείνον. Εξήραν το ήθος του , την εργατικότητα του, την ποιότητά του και τη μεγάλη σημασία του έργου που επιτέλεσε στην ανάδειξη της περιοχής του κατά την θητεία του στα κοινά . Εξέφρασαν την στήριξή τους στον αγώνα μας και ευχήθηκαν στον ίδιο και σε όλους τους υποψηφίους καλή δύναμη και καλή επιτυχία.
Μέσα σ' ένα δυναμικό και νικηφόρο κλίμα ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Θεοδωρακόπουλος κατά την ομιλία του αναφέρθηκε στην παρούσα εικόνα κατάρρευσης και εγκατάλειψης που εμφανίζει ο Δήμος, στην ελλειμματική διοίκησή του και στις "μάχες" που χάθηκαν την περασμένη τριετία για την Τριφυλία ασκώντας κριτική και στους υπόλοιπους διεκδικητές του Δήμου. Ανέπτυξε τους κύριους άξονες δράσης και τις προγραμματικές δεσμεύσεις της Κίνησής μας και δεν παρέλειψε να τονίσει γιατί είμαστε η διαφορετική πρόταση στην εκλογική μάχη.
Η εκδήλωση έκλεισε ευχάριστα με κέρασμα εξαιρετικών τοπικών μας προϊόντων και την έκδηλη βεβαιότητα και πίστη όλων ότι η Ριζοσπαστική Αυτοδιοικητική Κίνηση Τριφυλίας είναι ο άλλος δρόμος , θα είναι η επόμενη δημοτική αρχή και ο Γιώργος Θεοδωρακόπουλος θα είναι ο νέος Δήμαρχος Τριφυλίας.
Ευχαριστούμε θερμά για τη συγκινητική προσέλευση στο κάλεσμά μας!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες