10 Μαρτίου 2014

Προς τον απερχόμενο δήμαρχο Κώστα Κόλλια. Μία επιστολή πολιτικού πολιτισμού με μεγάλες αλήθειες!

Από: 4Α Δημοτική Κίνηση

Προς: Κώστα Κόλλια

Κάποιος πρέπει να μιλήσει για το Δήμαρχο Κώστα Κόλλια με γλώσσα καθαρή, ακαπέλωτη, ακομμάτιστη.

Πρώτα για τον άνθρωπο.
Ο Κώστας είναι ακομπλεξάριστος, είναι ανθρώπινος και γήινος με όλα τα λάθη και τα σωστά που περικλείουν και περιέχουν αυτοί οι χαρακτηρισμοί.
Είναι απλά ο εαυτός του, δεν είναι δήθεν, είναι καλός ομιλητής, είναι ρήτορας, έχει εμπειρία στα διοικητικά και συνδικαλιστικά, είναι άριστος οικογενειάρχης και ιδιαίτερα κοινωνικός, με ευαισθησία και λογοτεχνική γραφή, είναι αυτοδημιούργητος.............


Έπειτα για τον Δήμαρχο Κώστα Κόλλια.
Είναι ο πρώτος Δήμαρχος του Καλλικρατικού Δήμου Τριφυλίας με ομπρέλα Νέας Δημοκρατίας και επιλογή Ρηγίλλης για το γόητρο και την κομματική σφραγίδα της νίκης του Αντώνη.
Αναλαμβάνει, παροπλισμένος και δεσμευμένος για συγκεκριμένες συνεργασίες με τους Δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας, να ηγηθεί της Δημοτικής Αρχής σε έναν από τους πλέον δύσκολους Δήμους της Ελλάδας.

Έργο πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της Τριφυλίας.

Επιφορτίζεται να λύσει το γόρδιο δεσμό, να περάσει από συμπληγάδες, να τα βάλει με Λαιστρυγόνες και Κύκλωπες, μια πραγματική Οδύσσεια. Όλα αυτά πάνω σε μία σχεδία τραβώντας κουπί μόνος, με συντρόφους αραχτούς και παρτάκιδες, ενδιαφερόμενους για την εν εξελίξει προσωπική τους καριέρα που πάντα αυτός φρόντιζε να τους προστατεύει για να μη βραχούν και συναχωθούν τα «καημένα».

Κώστα Κόλλια πήρες πάνω στις πλάτες σου όλο το βάρος και αντί για ευχαριστώ «χολή και όξος».
Είσαι γεννημένος λαϊκός αλλά σε λάθος χώρο.
Η παρουσία σου είναι επιθυμητή.
Η γνώμη σου και η εμπειρία σου απαραίτητη.
Εκτός αν περιμένεις δικαίωση με ανταποδοτική τοποθέτηση (δεν θέλω να πιστεύω κάτι τέτοιο).

Για την οργανωτική επιτροπή της 4Α Δημοτικής Κίνησης

Γιώργος Διαμάντης


  • Ο Γιώργος Διαμάντης μεγάλωσε στην Κυπαρισσία, είναι γνωστός Αρχιτέκτονας που εργάζεται και δραστηριοποιείται από το 1976 στον ευρύτερο Ελλαδικό χώρο και στην περιοχή μας , παρουσιάζοντας πλούσιο Αρχιτεκτονικό έργο. Πολλά από τα δημόσια και ιδιωτικά έργα της περιοχής μας φέρουν την υπογραφή του, όπως Δημαρχείο, εμπορικά κέντρα, ξενοδοχεία, συγκροτήματα κατοικιών, πολιτιστικό κέντρο, πεζόδρομοι, διαμόρφωση παραλίας. Επίσης αξιοσημείωτη είναι η κοινωνική προσφορά του με δωρεάν παροχή γνώσεων, ιδεών και μελετών στο Δήμο Κυπαρισσίας και στην ευρύτερη περιοχή. 
  •  Είναι επικεφαλής της 4Α (Ανατρεπτική Αδέσμευτη Αναπτυξιακή Ανεξάρτητη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες