17 Φεβρουαρίου 2014

Και ο Τ. Κατσίβελας υποψήφιος για το δήμο Τριφυλίας.

Ο κ.Κατσίβελας ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του στους εκπροσώπους των ΜΜΕ στο γραφείο του στους Γαργαλιάνους και απάντησε σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με το συνδυασμό που θα καταρτίσει. Ο υποψήφιος δήμαρχος σημείωσε ότι η Τριφυλία δεν είναι ένας γεωγραφικός χώρος, είναι κάτι πολύ ανώτερο! Με έμφαση είπε πως η Τριφυλία έχει μείνει πίσω, μια αναφορά που είναι ιδιαιτέρως αιχμηρή και για τις προηγούμενες δημοτικές και νομαρχιακές διοικήσεις και για τη σημερινή διοίκηση του δήμου, όπως βεβαίως και για την Πολιτεία, τις κυβερνήσεις και τους πολιτικούς ταγούς της Μεσσηνίας, προσθέτοντας πως ο ίδιος δεν ανέχεται η Τριφυλία να υπολείπεται άλλων περιοχών! Επίσης, σχετικά με την υποψηφιότητά του σημείωσε πως δεν υπηρετεί ιδιοτέλειες, αλλά αναγκαιότητες και απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση σε όλους που έχουνε κουράγιο να παλέψουν για κάτι ανώτερο! .................
Αναλυτικά η δήλωση του Παναγιώτη Κατσίβελα έχει ως εξής: «Σας κάλεσα εδώ για να ανακοινώσω επίσημα την υποψηφιότητά μου για δήμαρχος Τριφυλίας. Είναι μια διαδικασία η οποία τώρα αρχίζει και θα προσπαθήσω με όλες τις δυνάμεις μου, με όλη τη θέληση της ψυχής μου να αναλάβω στο τέλος της διαδικασίας τις ευθύνες που αντιστοιχούνε στο δήμαρχο Τριφυλίας. Η Τριφυλία δεν είναι απλά ένας χώρος! Δεν είναι ένα γεωγραφικό σημείωμα, ένας γεωγραφικός χώρος, είναι κάτι πολύ ανώτερο! Είναι πολιτισμός, είναι ιδέες, είναι νοοτροπίες, είναι κουλτούρα, είναι παραγωγή, είναι ιστορία, είναι η ζωή μας! Αναμφίβολα, η Τριφυλία έχει μείνει πίσω στις όλες εξελίξεις και για μένα, προσωπικά, είναι πολύ στενάχωρο να βλέπω την περιοχή μας, την Τριφυλία, να υπολείπεται των άλλων περιοχών. Σας λέω ότι, προσωπικά δεν ανέχομαι το λίγο για την Τριφυλία! Αυτό ήταν το κίνητρό μου και η επιθυμία μου να συμμετέχω σ' αυτές τις εκλογές. Ξέρετε, έχω μια ιστορία, ξέρετε ότι δεν υπηρετών ιδιοτέλειες, υπηρετώ αναγκαιότητες! Και σε αυτή την αναγκαιότητα δίνω το παρών. Κάνω ανοιχτή πρόσκληση σε όλους που νιώθουνε ότι σ' αυτούς τους δύσκολους καιρούς έχουνε κουράγιο να παλέψουνε για κάτι ανώτερο, για κάτι που μας λείπει και για κάτι που το 'χουμε ανάγκη. Όσοι νιώθουν ότι έχουν περίσσια ψυχής, όνειρα, ελπίδες, ικανότητες, αλλά πάνω απ' όλα γερές πλάτες να σηκώσουνε φορτίο, τους καλώ να συστρατευτούμε σ' αυτή την προσπάθεια. Είμαι σίγουρος ότι το αποτέλεσμα θα 'ναι καλό και ότι για την Τριφυλία την περιμένει μια καλύτερη μέρα! Θέλω να επαναλάβω και πάλι ότι, της Τριφυλίας το λίγο δεν της αξίζει!».
Απαντώντας, στη συνέχεια, σε σχετικές ερωτήσεις δημοσιογράφων, ο κ. Κατσίβελας σημείωσε πως, «είναι πάρα πολύ συγκινητικός ο τρόπος που μ' έχουν αντιμετωπίσει οι πολίτες της περιοχής, αλλά και πάρα πολλοί άνθρωποι οι οποίοι έχουνε δραστηριοποιηθεί στην τοπική αυτοδιοίκηση. Έτσι, κατά πλειοψηφία και σε συντριπτικό βαθμό άνθρωποι που σήμερα είναι στο δημοτικά πράγματα έχουν έρθει μαζί μας» και πρόσθεσε ότι «αυτό, μου σηκώνει το βάρος, μου σηκώνει την ευθύνη για να είμαι συνεπέστερος, να 'μαι καλύτερος, να 'μαι αποδοτικότερος». Ακόμη είπε πως «είναι πάρα πολύ συγκινητική η αθρόα προσέλευση συνεργατών». Ερωτηθείς για την ανανέωση και νέα πρόσωπα στο συνδυασμό που θα συγκροτήσει τόνισε ότι, «το νέο, το κάτι παραπάνω, χρειάζεται και την ανανέωση» και τόνισε με έμφαση πως, «έχουνε αξιολογηθεί όλοι οι άνθρωποι που έχουν προσφέρει στην τοπική αυτοδιοίκηση, προσωπικά δεν αναιρώ κανέναν, δεν αναιρώ την προσπάθεια κανενός που έχει κάνει και βέβαια τιμώ ότι οι προθέσεις ήταν εξαίρετες. Όμως, για το νέο που έρχεται, χρειάζεται και μία ανανέωση! Και αν θέλετε, πρέπει να δημιουργήσουμε και τους καινούργιους ανθρώπους οι οποίοι θα αναλάβουν την Τριφυλία την επόμενη δεκαετία!». Σχετικά, δε, με το εάν θα έχει νέα πρόσωπα σε ηλικία στο συνδυασμό του, είπε ότι «είναι στόχος μου και γι' αυτό απ' ό,τι σας είπα ότι κοιτάμε να δημιουργήσουμε και τους ανθρώπους οι οποίοι θα διαχειριστούνε τα πράγματα την επόμενη δεκαετία». Ο υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας σημείωσε πως ήδη έχει αρχίσει επαφές, ήδη έχει κάνει συνάντηση με το γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στην Πάτρα και συμπλήρωσε ότι, «η Τριφυλία χρειάζεται μια εξωστρέφεια. Εμείς πρέπει να δουλέψουμε σκληρά μέσα στο δήμο, να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις, να δημιουργήσουμε τους φακέλους, να δώσουμε στο όραμα και στην ελπίδα μας και στο στόχο μας μορφή η οποία να 'ναι υλοποίηση και μετά έρχεται η ώρα που θα πρέπει να χτυπήσουμε την πόρτα της κεντρικής εξουσίας για να βρούμε και τους πόρους. Αυτό είναι νομοτελειακό».

Του Ηλία Γιαννόπουλου

1 σχόλιο:

  1. Γιατι ρε παιδια αυτο που ειχε ο ιδιος επιλεξει τις προηγουμενες εκλογες το θεωρει τωρα κατωτερο?Τωρα βρηκε τον Γραμματεα της Αποκεντρωμενης Διοικησης? 3,5 χρονια γιατι δεν βοηθουσε τον τοπο του?Διαβασα σημερα οτι θα στελεχωσει το Κ.Υ των Γαργαλιάνων με προσωπικο και θα το αναβαθμίση .Αραγε γιατι τωρα?3,5 χρονια που ηταν βολεμενος στη θεσουλα του δεν ηξερε ταμ προβληματα που αντιμετωπιζε ο τοπος του? Λετε ρε παιδια να εγινε ξαφνικα μεγαλοψυχος και να μας λυπηθηκε? Η μηπως ....λεω τωρα εγω ψαχνει για ψηφους?????? Τα συμπερασματα δικα σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες