30 Ιανουαρίου 2014

Να πάρει θέση ΤΩΡΑ! η ΠΑΣΕΓΕΣ.-

Να πάρει θέση τώρα η ΠΑΣΕΓΕΣ ( ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ) για το ξεκατίνιασμα των Συνεταιρισμών της Μεσσηνίας.
Αυτό που γίνεται τις τελευταίες ημέρες στο νομό δεν έχει προηγούμενο. Απο τη μία ο πρωτοβάθμιος Αγροτικός Συνεταιρισμός Μεσσηνίας -πρωην Ένωση- με 200 μέλη και απο την άλλη η νεοϊδρυθείσα ΜΕ.ΣΥΝ. ΕΛ. ΑΕ -Μεσσηνιακή Συνεταιριστική Ελαιόλαδου- που την αποτελούν 9 Συνεταιρισμοί με περισσότερα από 1500 μέλη, έχουν δώσει τροφή στα μέσα ενημέρωσης του νομού και τους υποψηφίους δημάρχους που παίζουν τα προεκλογικά τους παιχνίδια.
Μα πιο πολύ έχουν βάλει τα κοράκια του ελαιόλαδου να τρίβουν τα χέρια τους γιατί βλέπουν οτι αυτή η κατάσταση απομακρύνει τους Αγρότες από το Συνεταιρίζεσαι. Αν δεν ..........
μπει ένα φρένο σε όλο αυτό ΤΩΡΑ τότε πλέον η ΠΑΣΕΓΕΣ δεν έχει λόγο ύπαρξης.Και δεν θα μπορεί να ισχυρίζεται ότι της φταίει ο 4015 αν με τα όπλα που έχει στα χέρια της δεν μπορεί να βάλει τάξη σε τέτοιες καταστάσεις.
Ο Χαρακόπουλος την περιμένει στη γωνία.....
 

1 σχόλιο:

  1. Υπάρχει αντιπρόσωπος στην ΠΑΣΕΓΕΣ , είναι ο Δημήτρης Βεργόπουλος και ψηφίστηκε τον Ιανουάριο του 2013. Ας αναλάβει και αυτός τον ρόλο του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες